22. 04. 2018 - 11:24
Brazilac Alex Sandro nakon što je srušio Milan može još uvijek...
907
Shares
Brazilac Alex Sandro nakon što je srušio Milan može još uvijek igrati za Tottenham

SERIE A

Brazilac Alex Sandro nakon što je srušio Milan može još uvijek igrati za Tottenham

22. 04. 2018 - 11:24
0
Shares

Najveća iznenađenja ove sezone u Seriji A priredili su nam nekadašnji reprezentativac Francuske Bacary Sagna i nekadašnji nogometaš Tottenhama, a do toga da budu najveća iznenađenja doveo je njihov prelazak u fenjeraša Benevento kojem su htjeli pomoći da opstane u Seriji A. 

Sandro Raniere Guimares Cordeiro ove sezone igra fenomenalno i najbolji je igrač Beneventa, a nakon jučerašnje pobjede Beneventa protiv Milana svi ga zakivaju u zvijezde. Bila je ovo prva gostujuća pobjeda Beneventa u historiji Serije A, a upravo Sandro je odigrao dvije fenomenalne utakmice na San Siru i to protiv Intera, pa sada i Milana kojeg je srušio svojim prevođenjem ekipe. Benevento je postigao pogodak sredinom prvog poluvremena, a to je bio konačan rezultat utakmice. Sandro je zbog zadržavanja igre u drugom poluvremenu dobio žuti karton, a ekipa Beneventa pred kraj je dobila i crveni karton.

Pomoćni komentator utakmice na Sky Sportu bio je Daniele Adani koji je nekadašnja zvijezda Serie A, a njegove riječi su se brzo proširile internetom.

"On je još uvijek sjajan igrač. Odigrao je dvije nevjerovatne utakmice protiv AC Milana i Inter Milana, oba puta na San Siru. On je dovoljno dobar za Tottenham, on pripada klubu kao što je Tottenham jer je odličan igrač."

"Nažalost borio se sa povredama tokom svoje karijere. Nije imao sreće, a imao je kvalitete da napravi mnogo bolju karijeru, ja mislim da bi još uvijek mogao da igra za Tottenham," zaključio je Adani. 

 

 

Učitaj još novosti