21. 04. 2018 - 19:23
NERAZZURRI BI MOGLI IMATI IZUZETNO JAK TIM Odu li u Ligu...
907
Shares
NERAZZURRI BI MOGLI IMATI IZUZETNO JAK TIM Odu li u Ligu prvaka, dvije zvijezde stižu u Milano

KOVAČIĆ VELIKA ŽELJA

NERAZZURRI BI MOGLI IMATI IZUZETNO JAK TIM Odu li u Ligu prvaka, dvije zvijezde stižu u Milano

21. 04. 2018 - 19:23
0
Shares

Posrnuli italijanski velikan Inter konačno bi se mogao vratiti u Ligu prvaka. Istina, Roma i Lazio su ispred i Nerazzurrima će trebati i sreće do kraja da dođu do cilja. Interov trener Luciano Spalletti shvatio je kako mu treba nešto širi kadar, želi li iduće sezone igrati značajniju ulogu na svim frontovima, a ukoliko se plasira u Ligu prvaka na kraju sezone, odlučio je iduću započeti s nova dva lica u udarnoj postavi, a Gagliardinija, Vecina, Valera i društvo preseliti na klupu te ih koristiti u rotaciji.

Jedno od njih je Interovim navijačima dobro poznato ime, Mateo Kovačić i njegovi zastupnici navodno su već porazgovarali i hrvatski reprezentativac mogao bi se vratiti u Milano nakon tri godine provedene na klupi Real Madrida. Njegovi zastupnici navodno će pokušati isposlovati odštetu kojom bi Madriđani vratili uloženo, dakle oko 30 miliona eura, a Kova bi se u Interovoj svlačionici ujedinio s još dvojicom Hrvata, Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem.

Druga velika želja Interova trenera jest Sportingov William Carvalho, koji ima odštetnu klauzulu od 45 miliona eura, ali istječe u julu i tad će moći otići za znatno manju odštetu. Inter si ne može priuštiti spomenuti iznos odštetne klauzule, ali bili bi spremni isplatiti do 35 miliona eura za zvijezdu Sportinga. Prođu li Spallettiju ove zamisli Interova udarna ekipa iduće sezone mogla bi izgledati ovako:

33333

Učitaj još novosti