21. 04. 2018 - 11:11
OVDJE GA NIKO NIJE OČEKIVAO Ovaj klub je potvrdio da su u...
907
Shares
OVDJE GA NIKO NIJE OČEKIVAO Ovaj klub je potvrdio da su u završnoj fazi pregovora sa Buffonom

BOCA JUNIORS

OVDJE GA NIKO NIJE OČEKIVAO Ovaj klub je potvrdio da su u završnoj fazi pregovora sa Buffonom

21. 04. 2018 - 11:11
0
Shares

Legendarni golman reprezentacije Italije i Juventusa potvrdio je kako na kraju sezone odlazi iz prvoplasiranog kluba Serie A, ali iako je povezivan sa mnogim klubovima koji su nudili mnogo novca da bi dobili njegove usluge, sjajni golman je na kraju došao do završne faze pregovora sa Boca Juniorsima što su potvrdili iz kluba.

Guillermo Barrs Schelloto potvrdio je glasine i rekao je kako čine i kako će učiniti sve da ga dovedu u ljetnoj prijelaznom roku. Buffonov ugovor sa Juventusom ističe u Junu ove godine, a četrdesetogodišnjak još uvijek nije rekao da je ovdje kraj njegove karijere. Velika želja bilo je osvajanje Lige prvaka, a svi već znamo kako je ispao od Real Madrida. Nedavno je Oliver Kahn žestoko opleo po golmanu Juventusa i rekao je kako se davno morao penzionisati, te kako je morao osjetiti kada treba da prekine karijeru. No Buffon puca po svom i očigledno bi mogao odigrati bar još sezonu ili dvije u slavnom klubu iz Argentine. 

"Predsjednik Danile Angelici rekao mi je kako je zvao Buffona da ga pita da li je zainteresovan, a dobio je potvrdan odgovor i dalje će nastaviti pričati nakon 17. Maja," riječi su Scholetta.

 

 

Učitaj još novosti