15. 03. 2018 - 10:01
ENGLEZI I ŠPANCI JUTROS TVRDE Modrić na korak od transfera...
907
Shares
ENGLEZI I ŠPANCI JUTROS TVRDE Modrić na korak od transfera vrijednog 60 miliona eura, pojačat će posrnulog velikana

NA METI TOPNIKA

ENGLEZI I ŠPANCI JUTROS TVRDE Modrić na korak od transfera vrijednog 60 miliona eura, pojačat će posrnulog velikana

15. 03. 2018 - 10:01
0
Shares

Već neko vrijeme nagađa se o odlasku Luke Modrića iz Madrida. Iako je Hrvat jedna od najvažnijih karika dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope. Florentino Perez je svjestan da Luka ulazi u godine, već su mu 32, pa želi nekog mlađeg u sastavu Galacticosa.

Nekolicina španskih, ali i engleskih medija špekulira o odlasku bivšeg igrača Tottenhama sa "Santigao Bernabeua" ovog ljeta i mogućem povratku u Englesku gdje je zaista oduševljavao svojim izvedbama. Hrvatski veznjak je na meti Arsenala koji priprema potpunu rekonstrukciju tima, a Modrića vide kao nositelja nove momčadi.

Iako ima 32 godine Engelzi su spremni iskrcati oko 60 miliona eura za kapitena Hrvatske, a mnogi smatraju da Real neće odbiti toliki iznos za 32-godišnjaka. Modrić je u Real stigao upravo iz Londona, ali iz redova najvećeg Arsenalovog rivala, Tottenhama i ukoliko dođe do ovog transfera biti će zanimljivo vidjeti reakciju navijača Spursa.

Osim Topnika, navodno je u igri i veliki Manchester United, jer je poznato kako Jose Mourinho izuzetno cijeni Luku. Sigurno je da će tokom ljeta neke zvijezde poput Balea, Benzeme i Isca napustiti Real, a među njima bi zaista mogao biti i nekadašnji igrač Dinama i Zrinjskog.

Učitaj još novosti