15. 03. 2018 - 09:15
VIJEST DANA STIŽE IZ ŠPANIJE Messi ne dozvoljava da ga dovedu,...
907
Shares
VIJEST DANA STIŽE IZ ŠPANIJE Messi ne dozvoljava da ga dovedu, Real oduševljen neočekivanim pojačanjem

DIARIO GOL

VIJEST DANA STIŽE IZ ŠPANIJE Messi ne dozvoljava da ga dovedu, Real oduševljen neočekivanim pojačanjem

15. 03. 2018 - 09:15
0
Shares

Lionel Messi je apsolutni gospodar u Barceloni, pa i van terena. I kad čelnici namjeravaju dovesti neko pojačanje, Argentinac se vrlo vjerovatno itekako pita za mišljenje. A nakon što je PSG ispao od madridskog Reala u osmini finala Lige prvaka, aktualizirala se tako opet priča oko dolaska Marca Verrattija u katalonski klub. No, Messi je tu odriješit, tvrdi španski Diariogol.

"Ne želim ga u Barceloni!", navodno je poručio Messi čelnicima Blaugrane.

Verrattija je Barca pecala prošlo ljeto, na kraju im je uručio košaricu jer je Neymar pojačao Parižane pa se i 25-godišnji Italijan odlučio za ostanak u Gradu svjetlosti. I to je, tvrde Španci, poprilično zasmetalo Messija. Osim toga, navodno, nije bio nešto posebno oduševljen onim što je Verratti pokazao kontra Reala. Pogotovo naivnim crvenim kartonom kojeg je dobio u revanšu.

Druga špekulacija oko Verrattija ide u smjeru Madrida, tačnije Reala koji, opet tvrde Španci, traži zamjenu za Luku Modrića pa bi italijanski nogometaš tu mogao upasti kao zamjena. A Messi nakon sinoćnjeg izdanja može baš sve u Kataloniji, pa i odlučivati ko će doći, a ko ne...

Učitaj još novosti