15. 03. 2018 - 14:10
Učesnik četvrtfinala 'krade' Unitedovog dragulja: 65 miliona...
907
Shares
Učesnik četvrtfinala 'krade' Unitedovog dragulja: 65 miliona eura za 'novog Henryja'

MARTIAL NA METI PRVAKA ITALIJE

Učesnik četvrtfinala 'krade' Unitedovog dragulja: 65 miliona eura za 'novog Henryja'

15. 03. 2018 - 14:10
0
Shares

Juventus je u četvrtfinalu i s velikim zanimanjem u Torinu se iščekuje sutrašnji žrijeb Lige prvaka. Međutim, Stara dama ništa ne prepušta slučaju, te već uveliko radi na sklapanju tima za narednu sezonu. Sigurno je da će i ubuduće pokretačka snaga Torineza biti naš Miralem Pjanić.

Fudbalski portal football-italia ekskluzivno javlja da je na meti prvaka Italije Anthony Martial, zvijezda Manchester Uniteda. Podpredsjednik Stare dame, legendarni Pavel Nedved, prilikom gostovanja kod Tottenhama u Londonu sastao se s igračevim agentom, a navodno se i sam igrač prisustvovao sastanku.

Podsjećamo, Martial je stigao u United u velikom transferu vrijednom 60 miliona eura plus bonusi iz Monaca, ali nije baš ispunio očekivanja. 26-godišnjem Francuzu ugovor istječe iduće ljeto, a ukoliko ga Juventus želi dovesti u Torino morati će platiti 65 miliona eura. Što i nije velika cijena za vrhunskog ofanzivca. Interesantno da su Martiala poredili s Henryjem, počeli su karijere u Monacu, a ukoliko Anthony pređe i u Juventus imali bi i tu sličnost...

Učitaj još novosti