25. 12. 2016 - 11:22
Sad su velike zvijezde - ovih devet igrača je Mourinho otpisao...
907
Shares
Sad su velike zvijezde - ovih devet igrača je Mourinho otpisao kada su bili mladi

SQUAWKA

Sad su velike zvijezde - ovih devet igrača je Mourinho otpisao kada su bili mladi

Germanijak.hr
25. 12. 2016 - 11:22
0
Shares

Svaki trener iza sebe ima mnoštvo pogrešnih odluka pa tako i Jose Mourinho. Nogometni portal Squawka je donio pregled devet igrača kojih se portugalski trener odrekao dok su bili mladi nogometaši, a za kojima je kasnije sigurno požalio.

Kevin De Bruyne

O ovom slučaju je sve već ispisano. Nikome nije jasno kako Mourinho nije prepoznao ovakav talent.

Romelu Lukaku

Želio ga je Mourinho vratiti u Chelsea, ali Everton na to nije pristao. Belgijski napadač je postigao više od 50 prvenstvenih golova za klub s Goodison parka.

Leonardo Bonucci

Iako je Bonucci imao 22 godine kada je Mourinho vodio Inter, portugalski trener nije vjerovao ovom sada sjajnom stoper te ga je prodao u Bari.

Mohamed Salah

Inzistirao je Mourinho na njegovom dovođenju iz Basela samo da bi ga potom koristio u tek 13 utakmice te proslijedio prvo u Fiorentinu, a zatim i Romu.

Jeffrey Bruma

Kada je Mourinho drugi put došao u Chelsea, Bruma je bio jedan od mladih igrača s najviše potencijala te je sve impresionirao na posudbi u HSV-u. No, 'Posebni' ga je poslao u PSV gdje je Nizozemac pokazao visoku klasu koja ga je zatim odvela u Wolfsburg.

Thorgan Hazard

Mlađi Edenov brat nikada nije odigrao službenu utakmicu za Chelsea, ali već sada, s 23 utakmice, ima lijepu karijeru u Borussiju Monchengladbach.

Andreas Christensen

Još jedan član momčadi iz Monchengladbacha. Doduše, on ima bolju karijeru od Hazarda i trenutno glasi kao jedan od najboljih mladih obrambenih igrača u Europi.

Oroiol Romeu

Kada je Mourinho došao u klub, Romeu je bio mladić koji puno obećava, ali mu Portugalac nije previše vjerovao. Španjolac je zatim otišao u Valenciju te Stuttgart, a sada je u Southamptonu.

Marko Arnautović

Silno ga je želio u Interu, a onda ga koristio u samo tri utakmice te ga proslijedio u Werder. Arnautović možda nije napravio sjajnu karijeru, ali je stabilan premiersligaški igrač s više od 100 nastupa za Stoke.

Učitaj još novosti