02. 07. 2024 - 20:01
HAJDUKU SE OVO NEĆE SVIDJETI: Dogodila se izdaja koja bi mogla...
907
Shares
HAJDUKU SE OVO NEĆE SVIDJETI: Dogodila se izdaja koja bi mogla spriječiti dolazak Džeke

HAJDUKU SE OVO NEĆE SVIDJETI: Dogodila se izdaja koja bi mogla spriječiti dolazak Džeke

02. 07. 2024 - 20:01
0
Shares

Dok je Gennaro Gattuso poveo svojih 30 izabranika na pripreme u Sloveniju, na Poljudu se ozbiljno radi na nadogradnji momčadi za iduću sezonu. U prvom su planu tu, jasno, Ivan Rakitić i Edin Džeko, ‘insajderske‘ informacije po pitanju njihovih transfera pristižu sa svih strana, a u bazenu neprovjerenih informacija stigla je i jedna službena, koja bi potencijalno mogla ugroziti dolazak bosanskohercegovačkog napadača na Poljud.

Naime, dojučerašnji centarfor Fenerbahçea Michy Batshuayi napustio je azijski dio Istanbula i pridružio se europskom, odnosno najvećem rivalu Galatasarayu. Iako je belgijski napadač ove sezone u dresu Fenera upisao 43 nastupa i pritom zabio 24 pogotka primarna mu je uloga bila ulazak s klupe i zamjena za Džeku najčešće u drugom poluvremenu.

Karijeru su mu obilježile brojne posudbe, a zanimljivo da se uz njegovo ime riječ "lojalnost" baš i ne može pronaći, s obzirom na to da će nakon Beşiktaşa i Fenerbahçea odjenuti dres i trećeg turskog velikana.Navijači Fenerbahçea, razumljivo, nisu oduševljeni potezom 30-godišnjeg Belgijca, na društvenim mrežama pišu mu da je izdao klub i zabio im "nož u leđa".

Učitaj još novosti