30. 06. 2024 - 09:39
NEVIĐENA EUFORIJA U SPLITU: Je li ovaj komentar potvrdio...
907
Shares
NEVIĐENA EUFORIJA U SPLITU: Je li ovaj komentar potvrdio dolazak Rakitića u Hajduk?

NEVIĐENA EUFORIJA U SPLITU: Je li ovaj komentar potvrdio dolazak Rakitića u Hajduk?

30. 06. 2024 - 09:39
0
Shares

Ivan Rakitić (36) i Edin Džeko (38) jako su blizu Hajduku. Index je prvi pisao o ozbiljnom interesu Hajduka za hrvatsku i bosansku legendu i o tome da ni oni nisu imuni na zov s Poljuda. U četvrtak su objavili da se otišlo korak dalje prema konkretizaciji dva spektakularna transfera, a komentar na Instagramu mogao bi značiti da je dolazak dogovoren.

Naime, Gordan Boljat, koji je na svojem javnom profilu na Instagramu objavljivao fotografije s Markom Livajom, Ivanom Perišićem, Lovrom Kalinićem i drugima, ispod objave jedne navijačke stranice Hajduka o Rakitiću napisao je: "Riješeno." Očigledno, Boljat je u dobrim odnosima s brojnim zvijezdama Hajduka.

No, posao još nije dogovoren niti su Hajduk i Rakitić komentirali brojne glasine. Dođu li Rakitić i Džeko zaista u Hajduk, bit će to nakon trenera Gennara Gattusa nova velika imena u svlačionici splitskog kluba, čije dolaske je dogovorio sportski direktor i donedavni napadač Nikola Kalinić.

Rakitiću je kum pisao "vrime je"
Rakitić je jedan od najboljih hrvatskih nogometaša ikad. Iskusni veznjak rođen u Švicarskoj nastupao je za Basel, Schalke, Sevillu i Barcelonu, a od siječnja ove godine igra za saudijski Al Shabab. Osvojio je 17 klupskih trofeja te sakupio 106 nastupa i 15 pogodaka za reprezentaciju Hrvatske, s kojom je na Svjetskom prvenstvu 2018. osvojio drugo mjesto.

Rakitićev kum je Marko Bralić - Keto, koji je veliki navijač Hajduka. Bralić je na društvenim mrežama znao objavljivati Rakitićeve fotografije s porukama poput "vrime je", čime je kumu poručio da ga želi vidjeti u Hajduku.

Učitaj još novosti