30. 06. 2024 - 10:10
Nakon ispadanja Italije internetom se širi rečenica Carla...
907
Shares
Nakon ispadanja Italije internetom se širi rečenica Carla Ancelottija prije Eura

Nakon ispadanja Italije internetom se širi rečenica Carla Ancelottija prije Eura

30. 06. 2024 - 10:10
0
Shares

U prvoj utakmici nokaut-faze Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj sjajna Švicarska je rutinski u osmini finala rezultatom 2:0 pobijedila Talijane. Aktuelni europski prvaci tako su se oprostili od turnira i idućeg tjedna dobit ćemo nove. Prolaz među osam najboljih Švicarcima su golovima donijeli Remo Freuler i Ruben Vargas. U četvrtfinalu će igrati s Engleskom ili Slovačkom.

Bila je to od prve do zadnje minute dominacija Švicarske protiv blijede i neuvjerljive Italije, koja je prije samo nekoliko dana golom Zaccagnija u zadnjoj minuti nadoknade otišla u osminu finala i poslala Hrvatsku doma. Svi talijanski mediji su žestoko popljuvali igru svoje reprezentacije, a nakon ispadanja Azzurra internetom se viralno širi isječak iz intervjua Carla Ancelottija prije početka turnira, piše index.hr.

U njemu je pokopao svoju reprezentaciju jednom jedinom rečenicom, a sada fanovi to prenose kao veliko proročanstvo. U spomenutom intervjuu Ancelotti je rekao da jedva čeka vidjeti kako će igrati Njemačka na domaćem terenu. Novinar ga je nakon toga upitao: "A šta je s Italijom?", a Ancelotti je samo odgovorio: "Šta s njom?"

Učitaj još novosti