30. 06. 2024 - 09:26
BUUUUUM, NAJVEĆI TRANSFER OVOG LJETA: Sjajni Khvicha...
907
Shares
BUUUUUM, NAJVEĆI TRANSFER OVOG LJETA: Sjajni Khvicha Kvaratskhelia pravi transfer vrijedan 100 miliona eura?

BUUUUUM, NAJVEĆI TRANSFER OVOG LJETA: Sjajni Khvicha Kvaratskhelia pravi transfer vrijedan 100 miliona eura?

30. 06. 2024 - 09:26
0
Shares

Khvicha Kvaratskhelia, reprezentativac Gruzije i fudbaler Napolija, mogao bi napraviti transfer vrijedan 100 miliona eura nakon završetka Evropskog prvenstva.

Iako je popularni Kvaradona idol navijača Napolija, sada su dobili vijesti koje će ih zabrinuti, s ozbirom na to da bi mogao napustiti ekipu sa stadiona Diego Armando Maradona i otići u redove PSG-a.

Kvaratskheliji su ostale još tri godine ugovora sa Napolijem, koji sa njim želi produžiti saradnju, ali je tu opciju odbio, a sada se za njegove usluge počeo da raspituje PSG.

Parižani bi ga htjeli dovesti u svoje redove, a odšteta u tom eventualnom transferu vjerovatno bi prelazila cifru od 100 miliona eura.

Hoće li doći do transfera, ostaje nam da vidimo.

Inače, u nedavno završenoj sezoni, gledajući sva takmičenja, Kvaratskhelia je za Napoli odigrao 45 utakmica. Postigao je 11 pogodaka, dok je zabilježio sedam asistencija, piše sport1.ba. 

Također, vrijedi spomenuti kako je Kvaratskhelia sa reprezentacijom Gruzije izborio plasman u osminu finala Evropskog prvenstva, gdje će odmjeriti snage protiv selekcije Španije

Učitaj još novosti