27. 06. 2024 - 19:18
Vapaj Zinedinea Zidanea Real Madridu: “Dovedite ga dok nije...
907
Shares
Vapaj Zinedinea Zidanea Real Madridu: “Dovedite ga dok nije otišao u Liverpool!”

Vapaj Zinedinea Zidanea Real Madridu: “Dovedite ga dok nije otišao u Liverpool!”

27. 06. 2024 - 19:18
0
Shares

Zinedine Zidane poručio je Real Madridu da mora pobijediti u utrci za dovođenje mladog stopera Lenyja Yoroa (18) kojeg jako želi i Liverpool.

Yoro je pokazao sjajne nastupe na poziciji stopera kako u dresu Lillea tako i u dresu U21 reprezentacije Francuske. O njemu se već govori kao budućem stoperu elitne klase.

Mladi Francuz izaziva zanimanje većine najmoćnijih klubova Starog kontinenta. PSG ga želi zadržati u Francuskoj, iako će se suočiti s konkurencijom Real Madrida, Liverpoola i Manchester Uniteda.

U utorak ujutro pojavila se informacija da će Yoro morati pričekati na transfer u Real jer madridski gigant ne želi prihvatiti cijenu između 50 i 60 milijuna eura.

Ovo bi moglo dati vjetar u leđa Liverpoolu, Manchester Unitedu i PSG-u u potjeri za francuskim wunderkindom. Navodno su ovi klubovi spremni ispuniti zahtjeve Lillea.

Prema posljednjim informacijama iz Španjolske, Zinedine Zidane imao je sastanak s predsjednikom Reala Florentinom Perezom na kojem se govorilo upravo o Yoru.

Španjolci navode da je Zidane poručio Perezu da mora osigurati dolazak tinejdžera u Real jer se radi o jednom od najboljih mladih igrača na svijetu i da reagira što brže kako ne bi završio u Liverpoolu.

Učitaj još novosti