27. 06. 2024 - 18:46
MEDIJI U SRBIJI OBJAVILI FRAPANTAN PODATAK KOLIKO JE ZAPRAVO...
907
Shares
MEDIJI U SRBIJI OBJAVILI FRAPANTAN PODATAK KOLIKO JE ZAPRAVO ZARADIO PIKSI:

MEDIJI U SRBIJI OBJAVILI FRAPANTAN PODATAK KOLIKO JE ZAPRAVO ZARADIO PIKSI: "A ostavili smo najgori utisak"

27. 06. 2024 - 18:46
0
Shares

Mediji u Srbiji su uputili žestoke kritike na račun selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Informer piše da je Piksi pokušao obmanuti javnost riječima da ne živi od selektorske plaće i da se funkcije ne drži kao pijan plota.

- Bit će da je baš suprotno, pošto je u prethodne tri i po godine kao kormilar srpskog nacionalnog tima zaradio preko 7,5 miliona eura na ime plata i bonusa - piše Informer te dodaje:

- To da se funkcije ne drži kao pijan plota također je upitno, pošto ni dva dana nakon teškog fijaska na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nije ponudio ostavku i otišao sa mjesta selektora nacionalnog tima - piše Informer.

Dalje navode da je Stojkovićeva ekipa igrala ubjedljivo najgori fudbal i ostavila najgori utisak, a da su se protiv njega pobunili i najiskusniji igrači.

- Mnogi postavljaju pitanje ako je već tako kako kaže, zašto dosad nije podnio ostavku i otišao sa mjesta selektora. Odgovor vjerovatno leži u navodnoj odšteti od milion eura, koliko mu sljeduje ako ga Fudalski savez smijjeni protiv njegove volje - otkriva Informer.

Učitaj još novosti