17. 06. 2024 - 07:47
SINOĆNJA SVAĐA U SJENI EVROPSKOG PRVENSTVA: Izbila žestoka...
907
Shares
SINOĆNJA SVAĐA U SJENI EVROPSKOG PRVENSTVA: Izbila žestoka svađa između Napolija i oca Kvaratshkelije

SINOĆNJA SVAĐA U SJENI EVROPSKOG PRVENSTVA: Izbila žestoka svađa između Napolija i oca Kvaratshkelije

17. 06. 2024 - 07:47
0
Shares

Nedavno je upravo agent gruzijskog reprezentativca javno rekao da je na adresu Napolija stigla konkretna ponuda za igrača kojeg predstavlja i to u iznosu do 100 miliona eura.

Khvicha Kvaratskhelia je 23-godišnji fudbaler Napolija i jedan od najboljih lijevokrilnih igrača na svijetu. Ima sjajnu statistiku otkako je došao u Italiju.

Prošle sezone je s Napolijem bio prvak, ali ove su svi u Napulju razočarali, mada je Gruzijac i u tako lošoj sezoni zabio 11 golova i dodao 8 asistencija na 34 utakmice.Otkako ga je 2022. godine Napoli doveo iz Dinamo Batumija (Gruzija), Khvaratskhelia se povezuje sa drugim velikanima sa prostora Starog kontinenta, a nedavno je došla i konkretna ponuda koju bi Napoli mogao razmotriti, pa i prihvatiti.Kasno sinoć njegov otac napravio je pravu pometnju jer je javno rekao da želi da njegov sin napusti Napoli.

"Ne želim da Khvicha ostane u Napoliju.

Radio je sa četiri različita trenera u godini dana. To me mnogo brine. On će donijeti odluku, ali za mene to nije uredu.

Nisam razgovarao sa njim o ovoj temi i neći sve dok je na Evropskom prvenstvu", rekao je otac Kvaratskhelije.Zanimljivo je da je predsjednik Napolija de Laurentiis poslao ponudu za novi ugvoor igrači sa povećanom platom, te sa otkupnom klauzulom.

Sve ovo se dogodilo nakon što se uprava PSG-a javila sa svojom ponudom od 100 miliona eura. Odluka je sada na igraču.

Zanimljivo je da su se nakon riječi oca njihovog fudbaler oglasili i iz Napolija.

(sportsport.ba)

Učitaj još novosti