15. 06. 2024 - 16:24
PRED EURO: Flick stopirao odlazak ‘najboljeg’ igrača Barce,...
907
Shares
PRED EURO: Flick stopirao odlazak ‘najboljeg’ igrača Barce, odbio je strašnu ponudu!

PRED EURO: Flick stopirao odlazak ‘najboljeg’ igrača Barce, odbio je strašnu ponudu!

15. 06. 2024 - 16:24
0
Shares

Odlični njemački stručnjak Hansi Flick će naredne sezone sjediniti na klupi Barcelone, velikana kojeg još uvijek poprilično drma finansijska kriza.

Flick će morati da se snalazi kako zna, obzirom da Barcelona nema novca “na bacanje”, te da nije u situaciji da može za nekog igrača izdvojiti bogatstvo.

Upravo zbog toga su navodno u Kataloniji ozbiljno razmatrali prodaju jednog od najvažnijih nogometaša, ali to se zahvaljujući Flicku neće dogoditi.

Naime, snažni defanzivac Ronald Araujo ogromna je želja minhenskog Bayerna. Gigant sa Allianz Arene želio je u svojim redovima vidjeti Urguvajca, a za kojeg su ovih dana ponudili čak 100 milijuna eura, saznaju izvori bliski klubu.

No, Flick je bio jasan pred čelnicima ‘Blaugrane’ da Araujo mora biti stub odbrane katalonske momčadi u godinama koje dolaze, te ga on vidi kao jednog od najbitnijih članova svoje prve postave.

Dakle, 25-godišnji stoper ipak neće promijeniti sredinu, iako je sve ukazivalo na to da ćemo ga od iduće takmičarske godine gledati u drugoj ligi.

Učitaj još novosti