25. 05. 2024 - 11:34
Jagodić pred GOŠK priznao da ima problema sa povredama, neki...
907
Shares
Jagodić pred GOŠK priznao da ima problema sa povredama, neki igrači neće put Gabele

Jagodić pred GOŠK priznao da ima problema sa povredama, neki igrači neće put Gabele

25. 05. 2024 - 11:34
0
Shares

Posljednju utakmicu u okviru ove sezone u WWin ligi BiH Sloga će odigrati u Gabeli protiv GOŠK-a.Uoči ove utakmice na press konferenciji ispred dobojske Sloge govorio je trener Vlado Jagodić.

"Završava se ovo prvenstvo koje je nam je donijelo dosta lijepih stvari. Mnogo kadrovskih problema koji nas prate u posljednje vrijeme su se nastavili i pred utakmicu sa Širokim Brijegom. Nije prošlo mnogo vremena od te posljednje utakmice u Gabeli gdje je Sloga odigrala možda i najbolju utakmicu na gostujućim terenima.

Na bazi tog sam pokušao da pravim i pripremu ove utakmice. Međutim, kada pogledate tadašnji sastav i sastav koji ću moći sad da izvedem, gotovo da je prepolovljen. Ne tražim olakšavajuće okolonosti, ne odgovara mi ovaj negativan niz pogotov jer znam šta slijedi 29. maja. Preostalo nam je još odigrati utakmicu u Gabeli i finale Kupa "dr. Milan Jelić""."Jučer su trenirali i Mrkaić i Veselinović, ali više iz želje da nam pomognu u datom momentu nego što to mogu. Nije realno da poslije tih povreda mogu odigrati utakmicu, bio bi veliki rizik i zaista ću razmisliti da li ih uopšte voditi na put sutra. Problem ima i kapiten Milan Milanović, te ga moramo ispoštovati, jer je on odigrao najviše utakmica ove sezone".

Utakmica između GOŠK-a i Sloge na rasporedu je sutra sa početkom od 17 sati.

Učitaj još novosti