26. 12. 2023 - 13:08
KAKAV POČETAK NOVE GODINE! Mbappe već 1. januara potpisuje...
907
Shares
KAKAV POČETAK NOVE GODINE! Mbappe već 1. januara potpisuje predugovor s novim klubom, SVI NA NOGAMA?

KAKAV POČETAK NOVE GODINE! Mbappe već 1. januara potpisuje predugovor s novim klubom, SVI NA NOGAMA?

26. 12. 2023 - 13:08
0
Shares

Kao što je to vjerovatno poznato svim nogometnim zaljubljenicima, igrači koji ulaze u posljednjih pola godine ugovora mogu pregovarati s drugim timovima i potpisati predugovor, a takva je situacija i kod Kyliana Mbappea.

Mbappe je, po mnogima, najbolji nogometaš današnjice, zbog čega ne čudi to što se svako malo špekuliše o njegovoj budućnosti i o tome gdje će nastaviti karijeru.

Njemu ugovor sa PSG-om ističe po završetku aktuelne sezone, te je jasno da fenomenalni francuski reprezentativac ima otvorena vrata za “koketiranje” sa bilo kojim klubom koji ga želi.

Najnovije informacije koje dolaze iz Španije, preciznije izvora bliskih Real Madridu, kažu kako je ‘Kraljevski klub’ sve pripremio i da žele reagovati odmah s početkom 2024. godine.

Plan je da Mbappe prvi dan u novoj godini potpiše predugovor sa Realom i narednog ljeta zaigra u bijelom dresu o kojem je sanjao, a što je sve izvjesniji rasplet.

Sa samo 25 godina, kapiten ‘Tricolora’ ostvario je neke zavidne uspjehe u karijeri. Između ostalog, osvojio je Mundijal sa Francuskom. Ali, ono što mu nedostaje jeste Liga prvaka i Zlatna lopta, dok su mnogi mišljenja kako bi mu potpis za giganta iz Madrida “osigurao” osvajanje dva pomenuta trofeja.

Učitaj još novosti