26. 12. 2023 - 09:45
VELIKI ŽIVOTNI PROBLEM: Vapaj najvećeg balkanskog MMA talenta
907
Shares
VELIKI ŽIVOTNI PROBLEM: Vapaj najvećeg balkanskog MMA talenta

VELIKI ŽIVOTNI PROBLEM: Vapaj najvećeg balkanskog MMA talenta

26. 12. 2023 - 09:45
0
Shares

Najveći balkanski MMA talenat Marko Bojković (22) se obratio svojim fanovima i zabrinuto im poručio da je dobio informacije da se sprema njegova likvidacija.
U petak navečer maskirani napadač je upao u njegov stan u Beogradu i pretukao njegovu djevojku koja je završila u urgentnom centru, a potom joj je poručio: "Pozdravi Bojkovića, neće još dugo, mi ćemo ga ušutkati".

Da su prijetnje zaista ozbiljne potvrdio je Bojković u sinoćnjem obraćanju fanovima na Instagramu.  "Dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da postoji čak velika mogućnost da se sprema moja likvidacija. Ovo nije šala, moj pravni tim sprema detaljnu krivičnu prijavu i uskoro će javnost biti obaviještena o svemu kroz medije. Znat će se tačno ko stoji iza toga, sve ostaje zabilježeno i ako se meni nešto desi, siv ćete znati tačno ko je to uradio.

Objaviću tačno ime i prezime čovjeka i ostalih koji stoje uz njega, tako da će biti velikih potresa. Ja sam prije svega borac i sportista i meni ovakve stvari nisu potrebne, ali ja neću sjediti i čekati da neko ubije mene ili nekog mog bliskog", poručio je Bojković. Bojković je ranije otvoreno pričao da je imao strašne prijetnje Bojana Mihajlovića, vlasnika MMA tima Family Fight iz Novog Sada. On je navodno prijetio smrću Bojkovićevom ocu, a uz to i zapalio automobil Markovog brata.

Inače, Bojković se na MMA sceni proslavio nastupom na turniru Fight Nation Championshipa pod nazivom Armaggedon, koji je osvojio kao 18-godišnjak.

U profesionalnoj karijeri još uvijek nije doživio poraz, a s nevjerovatnom je lakoćom i dominantno savladao sve svoje dosadašnje protivnike i na omjeru je od 5-0.

 

(Klix.ba)

Učitaj još novosti