25. 12. 2023 - 10:16
Mekregor želi povratak u ring: Gubim strpljenje
907
Shares
Mekregor želi povratak u ring: Gubim strpljenje

Mekregor želi povratak u ring: Gubim strpljenje

25. 12. 2023 - 10:16
0
Shares

Irska MMA zvijezda Konor Mekregor (Conor Mcgregor) polako se sprema za veliki povratak u UFC. Međutim, idalje nije poznato kada će ovaj bivši prvak imati svoju novu borbu.

Spominjalo se da bi nakon velike pauze svoju novu borbu mogao imati krajem ove godine, spominjao se i mart sljedeće, ali tačnih informacija još nema. I zbog toga je Irac ljut.

Konor nije imao meč od jula 2021. godine, kada je slomio nogu protiv Dastina Poarijea (Dustin Poirier). Očekivalo se da će povratak u ring potrajati, ali Mekregor već neko vrijeme trenira i nestrpčjivo čeka povratak u ring.

Dosadilo mu je čekati, što je potvrdio i izjavom koju je dao u glavom gradu Saudijske Arabije, Rijadu.

- Ljudi ovdje u Saudijskoj Arabiji pričaju o meču između mene i Manija Pakjaoa (Manny Pacquiao), a UFC uopće ne priča. Dajte mi nešto. Razumijete li me? Trebao sam se vratiti u martu 2024. godine, a jedno vrijeme se spominjao čak i decembar ove godine, rekao je Mekregor, pa dodao:

- Ovako nikad nikog nisu tretirali. I to rade uprkos svim brojkama koje sam donio u ovu igru. Ja prodajem više od svih ostalih boraca zajedno. Je li tako? Niko u historiji ove igre nije tretiran ovako kako se sad odnose prema meni. Ako se zna što sve donosim, meni bi vrata trebala biti širom otvorena. Ali ja čekam, čekam i čekam. Gubim strpljenje.

Učitaj još novosti