23. 09. 2023 - 08:21
Ponoćna poruka Sergeja Barbareza odjeknut će Bosnom i Hercegovinom
907
Shares
Ponoćna poruka Sergeja Barbareza odjeknut će Bosnom i Hercegovinom

Ponoćna poruka Sergeja Barbareza odjeknut će Bosnom i Hercegovinom

23. 09. 2023 - 08:21
0
Shares

Čuveni kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez (52) često na društvenim mrežama komentariše dešavanja u nacionalnom timu. To čini pomalo skriveno, a poruka koju je poslao protekle noći odjeknut će u Bosni i Hercegovini, prenosi Sportsport.ba.

Sergej Barbarez često se oglašava na društvenim mrežama o situaciji u bh. fudbalu, posebno reprezentaciji naše zemlje.

Legendarni kapiten Zmajeva nikoga ne proziva imenom, ali iz njegovih poruka može se dobro protumačiti kakve poruke šalje.

Tako je protekle noći Barbarez objavio novu poruku. Ona će definitivno odjeknuti Bosnom i Hercegovinom.

"Nije je teško voliti", poručio je Sergej Barbarez uz fotografiju sa svojim nasljednikom Emirom Spahićem.

Navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine godinama unazad prizivaju Barbareza na mjestu selektora, ali Fudbalski savez je uvijek birao druge opcije.

Problem je svakako činjenica da Barbarez nema nikakvog trenerskog iskustva. On je poprilično daleko od fudbala i kao takav ne ispunjava uslove o preuzimanju nacionalnog tima.

Sergej Barbarez je karijeru okončao 2008. godine, a u reprezentaciji Bosne i Hercegovine nastupio je 47 puta i postigao je 11 pogodaka.

Treba svakako napomenuti da će novi selektor Zmajeva vjerovatno postati Savo Milišević. On će zamijeniti Mehu Kodru koji je dobio otkaz nakon samo dvije utakmice.

Učitaj još novosti