16. 05. 2023 - 10:42
Mijatović nazvao Šukera s mitskog mjesta: "Davore, sjećaš se...
907
Shares
Mijatović nazvao Šukera s mitskog mjesta:

Mijatović nazvao Šukera s mitskog mjesta: "Davore, sjećaš se što si mi rekao...?"

16. 05. 2023 - 10:42
0
Shares

Danas, kada je Real rekorder po osvojenih 14. europskih naslova nakon što je Ligu prvaka uzeo čak pet puta u zadnjih devet godina, nepojmljivo je da je najveći klub na svijetu 1998. odbrojavao čak 32 godine bez europske titule. I onda je neprirodno dugi post na amsterdamskoj Areni prekinuti u finalu protiv Juventusa golom Predraga Mijatovića.

Povodom 25. godišnjice gola i naslova za povijest, madridski As odveo je Mijatovića na mjesto koje on zove svetištem. Na travi amsterdamskog stadiona podsjetio se nezaboravne noći za sve koji vole Real. "Madridisti se uvijek oduševljeno sjećaju te utakmice jer je bila početak svega onog divnog što je nakon nje slijedilo za Real." rekao je Mijatović i telefonom nazvao Šukera ili kako to piše As:

"Crnogorac oduvijek ima poseban odnos s Hrvatom. Davor i Peđa su u Realu bili toliko nerazdvojni da su ih zvali Zipi i Zape, prema junacima kultnog stripa, zato se s ovog mjesta morala uspostaviti balkanska veza."

Šuker se javio i rekao: "Peđa, moram te podsjetiti da si mi večer prije finala neprekidno ponavljao da ćeš zabiti", kroz smijeh se sjetio Šuker, a Mijatović je uzvratio: "Davore, to je točno, kao da si mi ti stalno ponavljao 'Molim te, hajde spavati, sutra igramo finale Lige prvaka..." Šuker je nastavio: "Ali ti si bio pravu, kakvu golčinu si zabio!" te se sjetio kako su proslavili toliko čekani naslov: "Pili smo red bull votke."  

Učitaj još novosti