15. 05. 2023 - 19:27
NEKADA OGROMNI HRVATSKI TALENT: Slobodno napišite, otišao sam...
907
Shares
NEKADA OGROMNI HRVATSKI TALENT: Slobodno napišite, otišao sam u najgori klub na svijetu

ANTE ĆORIĆ

NEKADA OGROMNI HRVATSKI TALENT: Slobodno napišite, otišao sam u najgori klub na svijetu

15. 05. 2023 - 19:27
0
Shares

Nekada veliki hrvatski talenat, Ante Ćorić, je u razgovoru za Germanijak govorio i o svom katastrofalnom iskustvu u nizozemskom Venlu.

Istakao je da je to za njega najgori klub na svijetu, te da mu je u svlačionici ukraden skupocjeni sat koji do danas nije pronađen.

- Otišao sam u Venlo, to je, slobodno napišite, najgori klub na svijetu! Došao sam tamo, još se oporavljao od povrede i odmah je sve krenulo u krivo. Zamislite, kakav klub, da su mi u svlačionici ukrali Rolex! Ko? Ne znam, do dan danas se to nije saznalo, je li neko od igrača ili neko od popratnog osoblja. Uglavnom, bilo je sve toliko loše da smo se već nakon tri mjeseca rastali, želio sam otići bilo gdje, rekao je Ćorić i dodao:

- I onda sam na zimu otišao u Olimpiju, htio sam klub u kojemu ću igrati. Krenulo je dobro, bilo mi je važno da sam otišao iz Venla, ali onda sam se povrijedio i opet se zaustavio u fazi kad sam osjećao da sam spreman i da se mogu vratiti.

Sada 26-godišnji Ćorić je kao veliki Dinamov talenat 2018. godine otišao u Romu za šest miliona eura gdje se nije najbolje snašao.

Uslijedile su posudbe u Almeriju, Venlo, Olimpiju, te Zurich. Ugovor sa Romom mu ističe za malo više od mjesec nakon čega će postati slobodan u izboru nove sredine.

Učitaj još novosti