06. 05. 2023 - 08:21
NIJEMI OD BOLA, SRETNI ZBOG ONIH KOJI SU SE SPASILI: Oglasila...
907
Shares
NIJEMI OD BOLA, SRETNI ZBOG ONIH KOJI SU SE SPASILI: Oglasila se porodica sportiste Kobiljskog čija je kćerka ubijena

NIJEMI OD BOLA, SRETNI ZBOG ONIH KOJI SU SE SPASILI: Oglasila se porodica sportiste Kobiljskog čija je kćerka ubijena

06. 05. 2023 - 08:21
0
Shares

Tužna poruka porodice Kobiljski nakon gubitka kćerke u krvavom piru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

U masakru koji je K.K. počinio u srijedu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijen je čuvar i osmoro đaka, a među njima je i nažalost i kćerka Dragana Kobiljskog, slavnog odbojkaša i odbojkaškog trenera koji je radio u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Bračni par je nakon krvavog pira dolazio ispred škole gdje je zajedno sa ostalim roditeljima i svima koje je tragedija potresla odao počast ubijenim đacima, dok se sada na društvenim mrežama oglasila i Nina Borović Kobiljski.

"Hvala mnogo svima  beskrajno cijenimo svaku riječ utjehe i podrške, kao tinjanje svjetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povrijeđene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspjeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od bijesa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživjeli", napisala je neutešna majka na svom nalogu na Fejsbuku i tom prilikom označila i supruga Dragana, nakon čega je stotine ljudi izjavilo saučešće zbog gubitka.

Podsjetimo, učenik sedmog razreda K.K. je u sredu ujutru ušao u školu sa dva pištolja i počeo je da puca. Prvo je ubio radnika obezbjeđenja D.V. i osmoro đaka, dok je ranio još šestoro učenika i nastavnicu, nakon čega je pozvao policiju i prijavio zločin, a nema ko nije ostao bez riječi poslije ovakvog krvavog pira.

Dragan Kobiljski trenutno radi u rumunskom klubu Zalau koji se oglasio saopštenjem poslije tragedije i pružio je podršku svom treneru koji je slomljen poslije gubitka kćerke.

Učitaj još novosti