06. 05. 2023 - 11:37
Hrvatski mediji: Meč ABA lige u Srbiji se igrao loptom s...
907
Shares
Hrvatski mediji: Meč ABA lige u Srbiji se igrao loptom s natpisom četiri “S”

Hrvatski mediji: Meč ABA lige u Srbiji se igrao loptom s natpisom četiri “S”

06. 05. 2023 - 11:37
0
Shares

Košarkaši Borca iz Čačka će i sljedeću sezonu igrati u regionalnoj ABA ligi, nakon što su s 2-1 u pobjedama u kvalifikacijskim utakmicama bili bolji od Helios Domžala.

Međutim, izgleda da je klub koji igra u dvorani kraj Morave, dvije domaće utakmice sa Slovencima igrao s loptom na kojoj je ćirilicom neko napisao CCCC, što u prijevodu znači ‘samo sloga Srbina spašava’, prenosi Antena Zadar.

Kontaktirali su direktora i službenog predstavnika Borca iz Čačka, nekadašnjeg igrača ovog kluba Marka Ivanovića (61) koji, kako kaže, nije vidio natpis, iako je bio na utakmici i sjedio na klupi:

“To je netko obilježio loptu koja je za igru, igrači ili ekonom to napišu olovkom. Ovo nema nikakvog značaja! Neke lopte su obilježene sa slovima X, a neke ovako, inače, nisam ni primjetio što piše. Kažem vam, igrači ili ekonom to obilježe da se zna koja je lopta za utakmicu. Vidjet ću je li natpis znači Srbija, nemam pojma, znam da ima oznaka s X, ali te sa CCCC nisam vidio jer sam ovih dana imao obaveza, ali pogledat ću. Moram reći da mi sa Zadrom imamo dobre odnose, nemojte brinuti”, kratko nam je kazao Ivanović.

(Antena Zadar)

Učitaj još novosti