05. 05. 2023 - 18:36
Israel Adesanya ne skriva svog favorita u borbi za bantam...
907
Shares
Israel Adesanya ne skriva svog favorita u borbi za bantam pojas: ‘On je mala kuj**a!‘

Israel Adesanya ne skriva svog favorita u borbi za bantam pojas: ‘On je mala kuj**a!‘

05. 05. 2023 - 18:36
0
Shares

Unatoč tome što Adesanya ne vjeruje Cejudu, istaknuo je segment u kojemu ga respektira

Israel Adesanya ne skriva svoje osjećaje u vezi UFC borbe za naslov u bantam kategoriji ovog vikenda. Do UFC-a 288 ostao je još samo jedan dan, što znači da će Aljamain Sterling i Henry Cejudo konačno odmjeriti snage u borbi za pojas bantam kategorije.

Dok je Sterling još uvijek u procesu uspostavljanja ostavštine kao prvak, Cejudo je ostavio trag u povijesnoj knjizi MMA-a s namjerom da dopuni svoju priču. Bivši nositelj naslova UFC-a u bantam kategoriji i muha kategoriji cilja na dvostruki status prvaka vraćanjem pojasa i eventualnim napredovanjem pokušati uzeti naslov u perolakoj kategoriji, a "Stylebender" jasno ističe svog favorita

“Odabrat ću Sterlinga jer mi se Henry ne sviđa. Ne moram pokušavati to opravdati, samo ću reći da mi se ne sviđa Henry Cejudo, on je je**na kuj**a", rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu,piše fightsite.hr


"Da. Reći ću ‘Aljo‘, stvarno mislim da ga može pobijediti. Ali opet, kao što sam rekao, ‘Aljo‘ trenutno stvarno mislim da je dobio zamah, da se osjeća dobro, zna da je prvak i mislim da će to biti jedna od onih borbi na visokoj razini", nastavio je.

Pobjeda za Sterlinga u subotu navečer bila bi njegova treća uzastopna obrana naslova, produžujući njegov niz pobjeda u bantam kategoriji. "Funkmaster" je postigao svoje nedavne uspjehe prvenstveno zahvaljujući svom snažnom hrvanju i kontroli. Imat će značajnu prednost u veličini, no bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći s Cejudom u parteru, imajući na umu da je on olimpijski pobjednik u hrvanju.

Unatoč tome što Adesanya ne vjeruje da će Cejudo obaviti posao, bio je impresioniran evolucijom prikazanom tijekom godina. Najočitija je bila Cejudova sposobnost da prilagodi svoj stil borbe te usavrši sve elemente koji su potrebni da bi bio potpuni borac. Hrvanje nikada neće biti briga za njega, no pobrinuo se da mu stojka bude na adekvatnoj razini.

"Henry me impresionirao jer može učiti. Od toga da je došao u UFC kao zlatni olimpijski hrvač, do toga da je postao svestran borac. To treba respektirati, no i dalje smatram da je Sterling tu puno bolji i da će dobiti meč", zaključio je.

Učitaj još novosti