13. 04. 2023 - 21:15
Furijev promotor uvjeren da bi Džojs nokautirao Džošuu
907
Shares
Furijev promotor uvjeren da bi Džojs nokautirao Džošuu

TEŽAK MEČ

Furijev promotor uvjeren da bi Džojs nokautirao Džošuu

13. 04. 2023 - 21:15
0
Shares

Iako je prema kladionicama veliki favorit Džoa Džojsa (Joe Joyce) ove subote čeka jedan jako težak meč. 

Zileai Zang (Zhilei Zhang) se svim silama želi vratiti na pobjedničke staze nakon poraza od Filipa Hrgovića prošlog ljeta, a ono što on donosi na sto je problem za svakoga. No, s druge strane Džojs želi opravdati pridjev jednog od najboljih teškaša današnjice.

Visoko mišljenje o Džojsu ima i Frank Voren (Warren), čovjek koji je najpoznatiji po činjenici da je promotor Tajsona Furija (Tyson Fury). Isto tako promovira i Džojsa, a tvrdi da bi upravo Džojs mogao nokautirati Džošuu (Josh).

- Mislim da bi ga Džojs nokautirao. Učinio bi to čim bi ga dohvatio. Doslovno bi prošao kroz njega. Ako oni žele uzeti telefon i razgovarati o tom meču, mi ćemo to odmah učiniti. Zapamtite, Džo je privremeni prvak, tako da je gatekeeper za obaveznog izazivača, WBO izazivača - rekao je Voren za Queensberry Promotions.

- On je gatekeeper za tu poziciju. Tako da ukoliko neko želi, zna šta mora učiniti. Mora se boriti s njim. A ako Džošua želi tu poziciju, mi ćemo mu vrlo, vrlo rado dati tu priliku. Mogu govoriti u Džoevo ime, jer mi je rekao da želi tu borbu. Zanimljiva stvar je da mogu gledati stare Džoeve videe, a to i trebaju ako žele dobiti nešto samopouzdanja. Džošua nije napredovao iz amaterskih dana, a Džojs jest - dodao je.

Šanse da se borba između Džošue i Džojsa dogodi su u ovom trenutku nikakve. Hearn konstantno govori kako Džošui sada treba nekoliko borbi s kojima će izgraditi novo samopouzdanje, a Džojs definitivno nije borac kakvog oni traže u ovom trenutku, jer je jednostavno preveliki rizik.

Učitaj još novosti