29. 03. 2023 - 20:53
Pogledajte reakciju Neymara nakon što je izgubio milion eura...
907
Shares
Pogledajte reakciju Neymara nakon što je izgubio milion eura na pokeru!

Pogledajte reakciju Neymara nakon što je izgubio milion eura na pokeru!

29. 03. 2023 - 20:53
0
Shares

Brazilac Neymar trenutno je van terena zbog povrede zgloba, ali usprkos tome on se fenomenalno zabavlja. Dokaz tome su scene s online poker turnira gdje je u dva sata izgubio milion eura.

Neymar izuzetno uživa u odmoru van terena. Oporavlja se od povrede zgloba zbog koje je primoran završiti sezonu, ali njega baš briga za sve.

Tako je u samo dva sata igrajući poker izgubio milion eura. Nakon toga je lijepo odglumio kako mu je krivo i glumio je da plače snimajući svoje reakcije.

Njemu je izgubljeni milion apsolutno ništa. Trenutno je Brazilac 'težak' više od 200 miliona eura, a samo od brojnih ugovora na godišnjem nivou inkasira gotovo 80 miliona eura.

Neymar ima veliku strast za kockanjem. O tome je govorio i trener PSG-a Christophe Galtier koji je često kritikovao njegov način života.

"Razgovarao sam s njim i rekao mu šta mislim o svemu, ali njegov je izbor. Može raditi šta god želi kad je slobodan", rekao je Neymar.

Neymar je ove sezone igrao dosta dobro prije povrede koju je zadobio. U 29 utakmica odigrao postigao je 18 golova i upisao je 17 asistencija.

Ove sezone ga međutim nećemo gledati na terenu. Nedavno je operisan u Kataru i na terenu ćemo ga gledati tek naredne sezone.

Vidjet ćemo hoće li ostati u PSG-u. Klub ga se navodno želi riješiti, no ugovor je preveliki da bi se tek tako raskinuo.

Podsjetimo, Neymar je u PSG stigao 2017. godine iz Barcelone u transferu vrijednom 222 miliona eura. To je još uvijek najveći transfer svih vremena.

Učitaj još novosti