29. 03. 2023 - 16:47
BLAŽENI OSMIJEH KRIJE LICE ĐAVOLICE: Lena razorila tuđi brak,...
907
Shares
BLAŽENI OSMIJEH KRIJE LICE ĐAVOLICE: Lena razorila tuđi brak, pa svlačionicu, sada izvodi novi plan!

BLAŽENI OSMIJEH KRIJE LICE ĐAVOLICE: Lena razorila tuđi brak, pa svlačionicu, sada izvodi novi plan!

29. 03. 2023 - 16:47
0
Shares

Ko bi rekao da će jedna žena uspjeti razoriti svlačionicu kluba koji je simbol za disciplinu? Ipak, za sve postoji prvi put. Lena Wurzenberger je žena o kojoj se najviše priča u Njemačkoj u posljednje vrijeme.

U razmaku od nekoliko dana Bayern je prošao kroz tektonske promjene. Julian Nagelsmann je smijenjen, a za njegovog nasljednika je imenovan Thomas Tuchel. Do sada je navedeno mnogo razloga zašto je Nagelsmann dobio otkaz, jedan je i njegova djevojka.

Nagelsmann je od prošle godine u vezi sa Lena Wurzenberger, dugogodišnjom novinarkom Bilda. Prvo je izvještavala za sportsku rubriku, a kada je počela vezu sa perspektivnim trenerom raspoređena je u krimi hroniku.

Nakon smjene odmah su krenule priče da je 30-godišnja novinarka bila ta koja je razorila svlačionicu Bayerna. Prvi je to javno rekao Marcus Babbel, legendarni fudbaler Bavaraca.

"Znam da je to što Nagelsmann hoda s novinarkom Bilda bila velika tema u svlačionici te ništa manji problem igračima. Jako im je smetalo što je djevojka njihovog trenera novinarka najčitanijeg medija u državi. Igrači zbog toga nisu vjerovali Nagelsmannu naprosto jer su uvijek sumnjali da će ono što mu kažu završiti u novinama."

Prije nego što je razorila svlačionicu Bayerna, uspjela je i razoriti Nagelsmannov 15-godišnji brak pošto je trener dugo vremena bio u braku sa Verenom.

Ovaj trener ima i dvoje djece. U pitanju su šestogodišnji sin Maximilian i djevojčica rođena 2021. godine. I dva mlada potomka nisu bila prepreka da ostavi ženu i započne život sa Lenom, ljepoticom blaženog osmjeha koja krije lice đavolice.

Interesantno dok mu se spremao otkaz u Bayernu Nagelsmann je bio na skijanju sa djevojkom, fotografije koje su se pojavile na internetu su na neki način mu i presudile.

Nekoliko dana nakon otkaza Lena je krenula u realizaciju novog plana i izgradnje "ljubavnog gnijezda" sa novim partnerom.

Naime, na njen nagovor Nagelsmann je kupio imanje vrijedno 5.5 miliona eura, a u srijedu je ovaj par bio u gradskoj vijećnici u Minhenu te se razgovaralo o dozvolama za rekonstrukciju vile i ostalih objekata.

Lena je do sada od novinarske karijere skupila oko 200.000 eura, ali za svoju budućnost pored Nagelsmanna ne treba brinuti jer će mu Bavarci u narednim godinama isplatiti oko 60 miliona eura na ime odštete.

Učitaj još novosti