19. 03. 2023 - 22:34
Crnka se spustila na teren Parka prinčeva, a onda otišla u VIP...
907
Shares
Crnka se spustila na teren Parka prinčeva, a onda otišla u VIP ložu - bila je praćenija i od Messija

Crnka se spustila na teren Parka prinčeva, a onda otišla u VIP ložu - bila je praćenija i od Messija

19. 03. 2023 - 22:34
0
Shares

Prije nekoliko dana pratila je utakmicu Arsenala protiv Sportinga, a večeras PSG-a protiv Rennesa.

Američka zvijezda Kim Kardashian nije bila sretna Topnicima na Emiratesu, pošto su ispali od Sportinga u osmini finala Evorpske lige.

Ona je danas doputovala u Pariz i sa tribina Parka prinčeva gledala PSG - Rennes, a ni Parižanima nije bila sretna jer je ovaj tim izgubio neočekivano od Rennesa kod kuće s 2:0.

Jedna od najprepoznatljivijih slavnih osoba na planetu učestvuje u snimanju nogometnog dokumentarca i ovo je bio samo nastavak njene turneje po velikim evropskim stadionima.

Ljepotica je na sebi nosila PSG-ov dres. Spustila se sa sinom na teren, a kasnije se popela u VIP ložu odakle je pratila duel s Rennesom.

screenshot-25

Kim Kardashian je privukla veliku pozornost javnosti i novinara i u Parizu su zaključili da je danas bila popularnija i od Lionoela Messija i bilo koje druge zvijezde francuskog velikana.

Kada smo kod Messija, moramo napomenuti da je imao užasan prijem od strane navijača, koji su ga izviždali prije početka utakmice zbog prethodnog ispadanja od Bayerna u osmini finala Lige prvaka.

PSG je u jednoj vrstit krize, ali u Ligi 1 ima ogromnih devet bodova prednosti nad drugoplasiranim Lensom, unatoč porazu od Rennesa.

Slijedi reprezentativna pauza, a nakon nje će PSG ugostiti Lyon u još jednom velikom derbiju.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti