20. 03. 2023 - 07:53
NEOČEKIVANO ZA NJEGA As: Samo je jedan igrač u El Clasicu bio...
907
Shares
NEOČEKIVANO ZA NJEGA As: Samo je jedan igrač u El Clasicu bio gori od Modrića

NEOČEKIVANO ZA NJEGA As: Samo je jedan igrač u El Clasicu bio gori od Modrića

20. 03. 2023 - 07:53
0
Shares

Luka Modrić odigrao je očajno u derbiju sezone La Lige. Real je u 26. kolu izgubio 2:1 kod Barcelone, koja sada 12 kola prije kraja ima ogromnih 12 bodova prednosti na vrhu. Branitelj naslova je prepustio titulu najvećem rivalu, a u utakmici u kojoj je to napravio, jedan od tri najgora igrača poraženih bio je njegov hrvatski velikan.

Madridski As, koji igrače ocjenjuje od 1 do 10, Modriću je dao mizernu dvojku. Prošao je gore čak i od Danija Carvajala koji je na desnom boku bio grozan. Jedini gore ocijenjen igrač od Modrića na najvećem derbiju je Karim Benzema. Potpuno nevidljivom golgeteru As je dao nulu. 

U uvodu teksta o ocjenama igrača As naziva Modrića "nestalim" i "lošim", a u obrazloženju neprolazne dvojke koje mu je dao, piše: "Modrić je zamijenjen u 76. minuti, a do tada je odigrao utakmicu za zaborav. U napadu nije napravio ništa, u odbrani je bio nula, a od početka El Clasica bio je užasan. Pobijedio je u jedva 15 posto duela u koje je ušao. Zvijezda koja nas je nedavno očarala sjajem na Anfieldu, prečesto igra očajno kao na Camp Nouu."

 

Index.hr

Učitaj još novosti