19. 03. 2023 - 16:31
Conte odgovorio Guardioli: "Uspio sam odvesti Juliju Roberts u...
907
Shares
Conte odgovorio Guardioli:

Conte odgovorio Guardioli: "Uspio sam odvesti Juliju Roberts u svlačionicu"

19. 03. 2023 - 16:31
0
Shares

Pep Guardiola nedavno se požalio da mu je slavna glumica Julia Roberts "slomila srce", pritom misleći na to kako je dotična izbjegavala utakmice njegovog Manchester Cityja.

Menadžer Manchester Cityja je dao izjavu koja je postala viralna u kojoj je rekao da slavna glumica ide samo na utakmice Manchester Uniteda ignoriše druge premierligaške timove poput Manchester Cityja.

"Ja sam gubitnik Lige prvaka. Čak i da osvojim Ligu prvaka tri puta zaredom, ostat ću gubitnik. Imam tri idola u životu: Michaela Jordana, Tigera Woodsa i Juliju Roberts. Julia Roberts je u Manchester došla prije nekoliko godina, a ne 90-ih kada je Sir Alex osvajao naslove na pokretnoj traci. Ona je dolazila na utakmice Manchester Uniteda, a ne na naše. Zato čak i ako osvojim Ligu prvaka, to se neće usporediti s činjenicom da je Julia Roberts došla u Manchester, a nije došla k nama", rekao je Guardiola nedavno nakon što je City izbacio Leipzig u Ligi prvaka, pa je dodao:

"Čak i ako osvojim Ligu prvaka, neću moći preboljeti ovo razočarenje".

Sada je Conte dao interesantnu izjavu i rekao kako je Julia Roberts dolazila na utakmice Chelseaja, dok je on sam bio na klupi londonske ekipe.

"Julia Roberts je došla na utakmicu kad sam ja bio u Chelseaju, čak sam je imao priliku dovesti u svlačionicu. Važno je da osoba poput Julie Roberts cijeni nogomet", rekao je Antonio Conte.

Julia Roberts (55) kroz karijeru je odigrala desetke uloga, no možda najpoznatija je ona u Preety Woman.

Epizoda koju Guardiola spominje dogodila se 2016. godine, kada je Julia Roberts s porodicom otišla na utakmicu Manchester Uniteda protiv West Hama, rezultat 1:1. Nakon te utakmice holivudska glumica upoznala je nekoliko bivših igrača Uniteda, uključujući Waynea Rooneya i Michaela Carricka. Troje djece Julije Roberts navodno imaju dresove ekipe s Old Trafforda i obožavaju je.

Jučer su i jedni i drugi igrali. City je razbio Burnley u četvrtfinalu FA kupa sa 6:0 uz novi hat-trick Erlinga Haalanda, dok je Conteov Tottenham na gostovanju kod Southamptona remizirao rezultatom 3:3.

Tottenham je u Ligi prvaka ispao od Milana u osmini finala, a City će u četvrtfinalu igrati protiv Bayerna.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti