14. 03. 2023 - 15:22
MONSTRUOZNO! Košarkašu Partizana stižu JEZIVE PRIJETNJE!...
907
Shares
MONSTRUOZNO! Košarkašu Partizana stižu JEZIVE PRIJETNJE! Navijači Zvezde ga nazivaju MAJMUNOM i poručuju mu da će ga UBITI!

ABA LIGA

MONSTRUOZNO! Košarkašu Partizana stižu JEZIVE PRIJETNJE! Navijači Zvezde ga nazivaju MAJMUNOM i poručuju mu da će ga UBITI!

14. 03. 2023 - 15:22
0
Shares

Partizan je napravio veliki preokret u utakmici ABA lige i pobijedio Crvenu zvezdu nakon što je imao 20 poena zaostatka u jednom trenutku.

Centar Matijas Lesor (Mathias Lessort) je predvodio svoj tim, utakmicu je završio sa nevjerovatnih 38 indeksnih poena, ali je sjenku na dobru partiju bacio ponašanjem.

U toku utakmice je pokušao da se obračuna sa Filipom Petruševim, a isto je učinio i nakon završetka kada je košarkaša Crvene zvezde odgurnuo i udario šakom u glavu.

On će sigurno biti kažnjen, ali ono što se događa na društvenim mrežama čini se još gorim.

Zvezdini navijači su poludjeli na društvenim mrežama pa igrači Partizana jezivo prijete, a dobio je i mnogo uvreda na rasnoj osnovi.

Francuza nazivaju majmunom, a poručuju mu i da neće izaći iz Pionira, što su faktički i prijete smrću.

Zanimljivo, ali i posebno rižno je bilo oglašavanje predsjednika srbijanske općine Batočina, Zdravka Mladenovića.

On je na nalogu na društvenoj mreži Tviter uputio uvrede na račun Lesora i pozvao pristalice Zvezde da "se pe potrude da mu presjedne svaki minut u Beogradu, ali je nešto kasnije ugasio nalog.

Inače, Lesor je nakon indicenta otišao među navijače Partizana i slavio pobjedu.

Učitaj još novosti