09. 03. 2023 - 19:37
Lijepa Mikky stoji i gleda: Bezobrazni Pique ponizio De Jonga...
907
Shares
Lijepa Mikky stoji i gleda: Bezobrazni Pique ponizio De Jonga i djevojku pred svima!

Španac želio da pokaže ko je šef

Lijepa Mikky stoji i gleda: Bezobrazni Pique ponizio De Jonga i djevojku pred svima!

09. 03. 2023 - 19:37
0
Shares

Video u kojem Gerard Pique ponižava Frenkiea de Jonga i njegovu djevojku postao je viralan na društvenim mrežama. Počeli su ga dijeliti navijači Manchester Uniteda u nadi da će Nizozemac završiti na Old Traffordu.

 

Snimak koji je nastao ljetos je tek sada postao viralan, a incident je počeo tako što je De Jong pitao Pique da se pomjeri kako bi on mogao zajedno sjesti sa djevojkom Mikky Kiemeney.

Sada već bivši fudbaler Barcelone je bio odlučan da ne popusti, čak je i mahao rukama, a De Jong je bio zatečen njegovim ponašanjem.

Nakon toga je bezbrižno reagovao i samo pogledao prema djevojci kao da joj želi poručiti da ne može ništa uraditi.

De Jongova djevojka je pozvala svog dečka da sjedne red iznad pored nje što on na kraju nije uradio kako se ne bi narušio protokol.

U međuvremenu se Pique oprostio od fudbala i pokrenuo vlastito takmičenje, dok je De Jongova budućnost na Nou Campu pod znakom pitanja.

Navijači Manchester Uniteda koji su se o dočepali snimka te ga počeli dijeliti na društvenim mrežama se nadaju dolasku na Old Trafford.

"Dođi na Old Trafford, nećemo te tretirati kao odmetnika", samo je jedna u nizu poruka koju su pristalice Crvenih đavola poslale sjajnom Nizozemcu.

U julu je Unite poslao ponudu od 80 miliona eura za bivšeg člana Ajaxa što je Barcelona i prihvatila, ali fudbaler odbio jer i dalje želi igrati na Nou Campu.

Erik ten Hag će ponovo pokušati na ljeto pa ostaje da se vidi da li je 25-godišnjak promijenio mišljenje.

De Jong igra sasvim dobro ove sezone, do sada je skupio 32 nastupa i može se reći da je preporođen poslije dolaska Xavija Hernandeza na klupu.

Učitaj još novosti