09. 03. 2023 - 16:40
Prvo žena, a onda i City: Dva šamara u jednom dahu, Walkeru je...
907
Shares
Prvo žena, a onda i City: Dva šamara u jednom dahu, Walkeru je od danas život noćna mora!

Englez je napravio novi skandal

Prvo žena, a onda i City: Dva šamara u jednom dahu, Walkeru je od danas život noćna mora!

09. 03. 2023 - 16:40
0
Shares

Izgleda da je došao kraj bahaćenju Kylea Walkera, sigurno jendnog od najvećih ženaskoraša u svijetu fudbala. U četvrtak je u jednom dahu dobio dva šamara od kojih će se teško oporaviti.

 

Walker je prije nekoliko dana skidao pantole u jednom baru zbog čega je policija pokrenula istragu protiv iskusnog defanzivca Manchester Cityja.

Policija je zaplijenila kontroverzne snimke sa sigurnosnih kamera nakon što su se isti pojavili u javnosti i tako prouzrokovali novi veliki skandal u Premiershipu.

S obzirom da su dokazi i više nego jasni sada Walkeru prijeti ozbiljna zatvorska kazna u trajanju od dvije godine zbog kršenja zakona poznatog kao "nepristojno izlaganje javnosti."

Da stvar bude gora za Walkera u petak je pred utakmicu sa Newcastle Unitedom fotografisan kako šeta sa suprugom Annie Kilner, a već u nedjelju, dan nakon meča sa Svrakama, bio je u baru sa drugom ženom.

Zbog skandala kojeg je napravio Walker od danas počinje da plaća cijenu i život mu više neće biti tako raskošan kao do sada.

Prvo mu je bolan udarac zadala supruga Annie. Prvo je poslala zagonetnu poruku da koliko god pokušavali nekog promijeniti to ne uspjevate.

Nakon toga se jedan njen blizak prijatelj požalio novinarima da Annie planira da ostavi Walkera jednom zauvijek, pogotovo nakon što je policija pokrenula istragu.

Annie je već ranije oprostila jednu prevaru iskusnom defanzivcu, međutim nakon posljednjeg skandala jasno je da više ne želi živjeti s njim.

Drugi izvor tvrdi da se Walker uopšte ne brine što je priredio novu sramotu prijateljima i porodici. Već ga više brine potez Manchester Cityja.

Naime, u Cityju su odlučili da prekinu sve razgovore oko produženja ugovora što znači da će Walker ostati bez najvažnijih prihoda.

Walkeru ugovor ističe na kraju sezone, 32-godišnjak se nadao novom ugovoru vrijednom 170.000 eura sedmično, međutim Građani su sve stopirali.

 
 
 
Učitaj još novosti