10. 03. 2023 - 18:19
Jedna od najljepših italijanskih sportskih novinarki osvojila...
907
Shares
Jedna od najljepših italijanskih sportskih novinarki osvojila srce Ikera Casillasa!

Jedna od najljepših italijanskih sportskih novinarki osvojila srce Ikera Casillasa!

10. 03. 2023 - 18:19
0
Shares

Eva Gini, koja nosi titulu jedne od najljepših italijanskih sportskih novinarki, osvojila je srce legendarnog golmana Ikera Casillasa.

Ova ljepotica ima 30 godina. Radila je za Gazzettu dello Sport i Sport Mediaset. Trenutno snima emisije za Interov kanal. Portal Numero Diez objavio je da je u više navrata viđena s Casillasom u Madridu.

Ona na svom Instagram profilu, na kojem je prati gotovo 150.000 ljudi, često objavljuje trenutke iz privatnog života pa je tako objavila i nekoliko fotografija iz Madrida. Ipak, još uvijek nije odlučila zvanično potvrditi da se zabavlja s Casillasom. Iako su mediji u više navrata pisali o Casillasovim navodnim ljubavnim aferama, čini se da je ovaj put riječ o ozbiljnoj vezi.

On se 2021. razveo od novinarke Sare Carbonero s kojom ima sinove Martina i Lucasa. Brzina procesa razvoda jasno potvrđuje dobar odnos koji je bivši par zadržao, a to su potvrdili i zajedničkom izjavom.

"Poštovanje, naklonost i prijateljstvo ostat će uvijek. Naš prioritet je iz naklonosti i predanosti osigurati dobrobit naše djece i zaštititi ih tako da odrastaju u stabilnom i zdravom okruženju", kazali su. Vjenčali su se 2016. godine, ali je njihova veza trajala mnogo duže.

Naime, 2010. godine, nakon što je s reprezentacijom Španije postao svjetski prvak, poljubio ju je pred kamerama. Trenutak se vrtoglavom brzinom proširio medijima, a mnogima je ostao u pamćenju i kao jedan od najupečatljivijih sa Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Učitaj još novosti