09. 03. 2023 - 16:09
Mbappe je za njega "zlatan", pred njim i trener šuti:...
907
Shares
Mbappe je za njega

Mbappe je za njega "zlatan", pred njim i trener šuti: Razotkriven najprepotentniji igrač PSG-a!

09. 03. 2023 - 16:09
0
Shares

PSG je opet ostao bez Lige prvaka. Parižane je ove sezone izbacio Bayern, baš kao i 2020. godine kada su se Parižani jedini put plasirali u finale, a nadmoćniji su bili Bavarci. 

 

Proteklih nekoliko sezona PSG je napravio zaista fantastičan tim. Po imenima to izgleda spektakularno, ali na terenu i u svlačionici dosta je pravih "bombi".

Još jedna sezona će se okončati neuspješno, osvajanje Ligue 1 je jedini preostali posao Parižanima do kraja sezone. Nešto što svakako neće zadovoljiti apiteti bogatih vlasnika. 

Katarani na čelu sa Nasserom Al-Khelaifijem su do sada uložili više od milijarde eura, međutim ono što najviše žele nisu dobili. 

Svakako je jedan od problema su odnosi u svlačionici između igrača. Kako je teško izaći na kraj sa brojnim i bahatim zvijezdama najbolje zna Unai Emery.

Santiago Canizares, legedandarni golman, otkrio je detalje koje mu je Emery ispričao kako se zapravo ponašaju neki igrači u PSG-u.I dok mnogi misle da je Kylian Mbappe najveći problem i stalno unosi nemir, prema španskom stručnjaku, Neymar je taj koji prelazi sve granice i osoba kojoj niko ništa ne smije.

"Emery mi je rekao da je Neymar često kasnio na treninge i trener se nije mogao suočiti sa takvom situacijom i kazniti igrača jer je on najskuplji marketinški dodatak koji vrijedi puno više od trenera."

"I jednog dana Mbappe je također zakasnio. A Emery mu je, jer Mbappe ima drugačiji karakter, rekao da ne mora kopirati to od Neymara, da treba raditi ono što je pozitivno i tako zaslužiti poštovanje svojih saigrača. Jednostavno kašnjenjem ne dovodiš sebe u privilegiranu situaciju. Neymaru ne možeš to reći jer on radi što hoće...".

Da stvar bude gora Neymar je gotovo uvijek povrijeđen kada je najpotrebniji ekipi, međutim Parižani nikako ne uspjevaju da ga se riješe. 

Brazilac godišnje ima platu od čak 36 miliona eura, PSG je pokušavao da ga proda, ali niti jedan klub za sada ne želi da ga kupi.

Izgleda da se nakon ispadanja iz Lige prvaka počinje da izlazi i prljavi veš iz svlačionice PSG-a. Neće biti i iznenađenje ukoliko i narednih sedmica budu dolazile slične informacije o neposuluhu pojedinih zvijezda.

Učitaj još novosti