07. 03. 2023 - 17:05
Sjećate li se Bojana Krkića? Nogometna karijera mu je propala,...
907
Shares
Sjećate li se Bojana Krkića? Nogometna karijera mu je propala, sad ima novi posao!

Sjećate li se Bojana Krkića? Nogometna karijera mu je propala, sad ima novi posao!

07. 03. 2023 - 17:05
0
Shares

Kad je 2007. zaigrao za prvu momčad Barcelone, Bojan Krkić je s tek navršenih 17 godina srušio rekord najmlađeg igrača prve momčadi Blaugrane, koji je držao Leo Messi. Od Krkića se očekivalo puno i mnogi su mu predviđali briljantnu karijeru, ali ovaj 32-godišnjak nikad nije do kraja ostvario puni potencijal.

Trebao je biti novi Messi
Krkić je s Barcelonom osvojio sve što se osvojiti moglo, a nakon odlaska s Camp Noua igrao je za Romu, Milan, Ajax, Stoke City, Mainz, Alaves, Montreal i Vissel Kobe, u kojem je bio sve do početka prošlog mjeseca, kad je japanski klub raskinuo ugovor. Krkić je prije nekoliko godina priznao kako se teško nosio s pritiskom i kako je patio od tjeskobe, što ga je kočilo u karijeri. Prošle godine doživio je tešku ozljedu od koje se nije do kraja oporavio i Japanci su mu se zahvalili. 

S Iniestom je pokrenuo posao 
Prema pisanju španjolskih medija, Krkiću to nije teško palo jer je odmah okrenuo novu stranicu u svom životu i posvetio se privatnom biznisu. Krkić je i tijekom igračke karijere obožavao biciklizam, a sad je odlučio spojiti ugodno s korisnim i u partnerstvu s bivšim suigračem Andresom Iniestom otvorio je firmu Guava Sport koja proizvodi luksuzne i skupocjene bicikle za brdske staze. Kako su se tek počeli baviti ovim poslom, trenutačno imaju samo jedan model, a on košta čak sedam tisuća eura.

"Kada sam ušao u ovaj projekt, znao sam da ću se nastaviti baviti biciklizmom. To je dobar način kombiniranja sporta i druženja. Uskoro bih i ja mogao sudjelovati u utrkama i mislim da sam spreman. Uvijek sam volio taj sport, a prethodnih pet godina se ozbiljnije bavim time", kaže Krkić, čija se firma nalazi u Barceloni. 

Učitaj još novosti