07. 03. 2023 - 17:28
Perez napao Ancelottija zbog Modrića? "Treba ga postepeno...
907
Shares
Perez napao Ancelottija zbog Modrića?

Perez napao Ancelottija zbog Modrića? "Treba ga postepeno izbacivati iz ekipe"

07. 03. 2023 - 17:28
0
Shares

Prema pisanju španjolskog novinara Sergija Valentina, gazda Reala Florentino Perez smatra da je Carlo Ancelotti krivac za to što se Kraljevi muče na terenu i kaskaju čak devet bodova za vodećom Barcelonom. Perez nije zadovoljan nekim odlukama talijanskog trenera i nakon remija s Betisom ušao je u svlačionicu kako bi razgovarao s Talijanom.

Perez je imao nekoliko savjeta za Ancelottija, pogotovo što se tiče igrača koje je želio više vidjeti na terenu. Čini se da je Perez rekao treneru Real Madrida da želi da Dani Ceballos i Marco Asensio imaju veću ulogu u budućnosti i dodao je da bi Toni Kroos i Luka Modrić trebali igrati manje. Takvi potezi petljanja uprave kluba u odluke struke ne prolaze najbolje u svijetu nogometa jer se od trenera očekuje da ima slobodu odlučivanja.

Sukob zbog Modrića
Ranije ovog tjedna otkriveno je da Ancelotti vidi Luku Modrića i Tonija Kroosa kao okosnicu svog projekta. Za oba veznjaka se govorilo da su neprikosnoveni starteri u svim većim utakmicama. Budući da Perez sad smatra da Hrvata i Nijemca treba postupno izbacivati iz ekipe, čini se da postoji jasan sukob predsjednika i Ancelottija.

Štoviše, s obzirom na to da je talijanski stručnjak u posljednje vrijeme preferirao Alvara Rodrigueza nad Marcom Asensiom, jaz između trenera i predsjednika sve je veći.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li trener ostati pri svom ili će poslušati naredbe svog nadređenog. Nepotrebno je reći da će njegove odluke u vezi s odabirom momčadi imati izravan utjecaj na vožnju Real Madrida u kritičnim tjednima koji su pred njim. Pred Realom je domaći ogled s Espanyolom u La Ligi, potom slijedi uzvrat osmine finala Lige prvaka s Liverpoolom, a uoči reprezentativne stanke na rasporedu je prvenstveni El Clasico u Barceloni.

Učitaj još novosti