27. 02. 2023 - 20:10
BOMBETINA NA POMOLU! Barca kreće po svjetskog prvaka kojeg...
907
Shares
BOMBETINA NA POMOLU! Barca kreće po svjetskog prvaka kojeg Hrvati i danas sanjaju: Biće to težak posao, ali ne i nemoguća misija

ŽELE JULIANA ALVAREZA

BOMBETINA NA POMOLU! Barca kreće po svjetskog prvaka kojeg Hrvati i danas sanjaju: Biće to težak posao, ali ne i nemoguća misija

27. 02. 2023 - 20:10
0
Shares

Julian Alvarez (23) je prošlog ljeta došao u Manchester City iz River Platea za 20-ak miliona eura, no u idućem prijelaznom roku mogao bi otići na posudbu u Barcelonu jer dosad nije dobio zadovoljavajuću minutažu kod trenera Pepa Guardiole, piš španski mediji Mundo Deportivo i Sport prenoseći argentinskog novinara Cesara Luisa Merla.

Argentinski napadač, koji je sa svojom zemljom osvojio Svjetsko prvenstvu u Kataru te u polufinalu Hrvatskoj zabio dva gola, "nema očekivanu ulogu u Cityju pokraj prvotimca Erlinga Haalanda, zbog čega ne isključuje opciju odlaska na ljeto kako bi dobio bolju minutažu", navodi Mundo Deportivo.

Isti medij tvrdi kako je City planirao produžiti Alvarezov ugovor, koji sada vrijedi do 2027. godine, te mu povećati platu nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu, no još se nije dogovorio s vodstvom mančesterskog kluba.

Španci ističu kako su Barcelona i City u vrlo dobrim odnosima te podsjećaju kako je katalonski klub ranije planirao dovesti Alvareza. Međutim, argentinski napadač završio je u Cityju za koji je ove sezone upisao 30 nastupa, postigavši deset pogodaka.

Međutim, najčešće je ulazio kao zamjena. Time, navodno, nije zadovoljan. Barcelona, s druge strane, traži mladu podršku Robertu Lewandowskom. Jedna od opcija je Vitor Roque (17) iz brazilskog Athletico Paranaensea, tvrdi Mundo Deportivo.

Učitaj još novosti