27. 02. 2023 - 18:23
BOMBA IZ ENGLESKE! Liverpool krenuo po "novog Luku Modrića": S...
907
Shares
BOMBA IZ ENGLESKE! Liverpool krenuo po

LUKA SUČIĆ NA METI REDSA

BOMBA IZ ENGLESKE! Liverpool krenuo po "novog Luku Modrića": S njim naredne sezone žele povratak u sami vrh

27. 02. 2023 - 18:23
0
Shares

Hrvatski 20-godišnji reprezentativac Luka Sučić na meti je Liverpoola, u kojem su se proteklog dana održavali interni razgovori kao mogućoj prinovi na Anfieldu nadolazećeg ljeta, javlja Football Insiders i dodaje kako veznjak RB Salzburga ima ugovor do ljeta 2025., ali i nisku izlaznu klauzulu u iznosu između 15 i 20 miliona eura.

On je samo jedan u nizu mladih veznjaka za koje je Liverpool zainteresiran, uz zvučnija imena poput Judea Bellinghama i Masona Mounta, ali mu je vrlo zanimljiv baš zato što na njega ne bi morali puno potrošiti. U toj su kategoriji na Liverpoolovu popisu i Khephren Thuram iz Nice i Kouadio Kone iz Borussije Mönchengladbach.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Sučić (@luka_sucic)

Sučić kao standardni prvotimac austrijske momčadi igra vrlo dobro ove sezone te je u 24 nastupa u svim natjecanjima asistirao za četiri gola, iako još nijedan nije zabio, ali prošle je u 44 nastupa imao 11 golova i pet asistencija. Njegove igre dovele su i do ishitrenih i prvoloptaških usporedbi s Lukom Modrićem.

"Kažu da bi mogao biti novi Luka Modrić, a ako je upola dobar kao on, bio bi sjajno pojačanje za bilo koga", rekao je engleski novinar Pete O'Rourke opisujući Sučića u razgovoru za GiveMeSport. "Znamo da Liverpool želi pomladiti i obnoviti veznu liniju sljedeće sezone, možda ga zato žele."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Sučić (@luka_sucic)

Sučić ima puno poveznica s Modrićem - ime, nacionalnost, prezime na -ić, poziciju na terenu - ali 20-godišnjaka je za sada neozbiljno uspoređivati s jednim od najvećih veznjaka svih vremena, posebno zato što novinar nije naveo tko ga to točno uspoređuje. No te usporedbe svakako mogu raspiriti interes, odnosno stvoriti Liverpoolu konkurenciju za njegovo dovođenje.

Učitaj još novosti