05. 02. 2023 - 15:31
Lazetić već oduševio u novom klubu: Srpskom napadaču dovoljno...
907
Shares
Lazetić već oduševio u novom klubu: Srpskom napadaču dovoljno 17 sekundi za prvi gol

Lazetić već oduševio u novom klubu: Srpskom napadaču dovoljno 17 sekundi za prvi gol

05. 02. 2023 - 15:31
0
Shares

Mladi napadač Milana, Marko Lazetić, je u potrazi za seniorskim minutima ove zime napustio “San Siro” i otišao na pozajmicu Altah gde je odmah pokazao svoj potencijal.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je epizodu u austrijskom klubu počeo na najbolji mogući način – pogotkom, a za njega mu je bilo neophodno svega 17 sekundi!

Lazetić je u pripemnom duelu protiv ekipe Ilertisena demonstrirao navijačima svog novog kluba šta mogu da očekuju od njega ovog proleća i postigao prelep pogodak nakon sjajnog prodora.

screenshot-356

Srpski napadač je protunjao po levoj strani i dokopao se šesnaesterca nemačkog niželigaša, a zatim iznenadio protivničkog golmana i pogodio njegov bliži ugao.

Svakako sve u Altahu može da raduje ovakav start Lazetića, koji bi mogao da postane vrlo ubojito oružije tima u borbi za opstanak u elitnom rangu austrijskog fudbala.

Altah trenutno zauzima 10. poziciju na tabeli, u konkurenciji 12 klubova, a u prvom prolećnom kolu (12. februar) očekuje ih duel sa trećeplasiranim LASK-om na domaćem terenu, prenosi Sportal

Učitaj još novosti