03. 02. 2023 - 10:01
Halilović tvrdi da je prevaren, objasnio je zašto mu je...
907
Shares
Halilović tvrdi da je prevaren, objasnio je zašto mu je stvarno propao transfer

Halilović tvrdi da je prevaren, objasnio je zašto mu je stvarno propao transfer

03. 02. 2023 - 10:01
0
Shares

Nekada jedan od najvećih svjetskih talenata Alen Halilović suočava se s najtežim trenucima u karijeri, a nakon što mu je zbog navodnih neuspješnih ljekarskih pregleda propao transfer u grčki Aris, oglasio se i sam nogometaš porukom na Instagramu.

Kako su prenijeli brojni mediji, Halilović je pao na ergometriji, odnosno na mjerenju sposobnosti učinka srca i srčanog sistema pomoću bicikl-ergometra. Njegovi rezultatu su bili ispod minimalnog nivoa, te se on pokazao potpuno nespremnim za profesionalni nogomet.

Ipak, 26-godišnji nogometaš je ponudio svoju verziju putem Instagram storya koji je preko noći praktično uklonjen i ne može se naći na njegovom proflu.

screenshot-18

"Nakon svih laži koje sam pročitao, moram jasno reći kako nije istina kako nisam prošao ljekarski pregled. Prošao sam ga! Prava istina je da nisam želio potpisati ugovor, jer klub nije na papir stavio ono što smo ranije usmeno dogovorili. Došao sam u Solun s uvjerenjem da će sve što je bilo obećano biti u ugovoru. Nažalost, ljudi koji su sjeli za stol sa mnom su promijenili priču. Predsjednik kluba nije uopće došao iako me je lično on pozvao u klub, a zbog povjerenja u njega sam raskinuo ugovor s bivšim klubom. To je bila samo indikacija da njihove namjere nisu bile iskrene. Vrijeme će sve pokazati", napisao je Halilović u storyju na Instagramu koji je u međuvremenu uklonjen.

Halilović je, nakon odlaska iz zagrebačkog Dinama, promijenio 11 različitih klubova, a posljednji angažman imao je u Rijeci za koju je odigrao svega 11 utakmica i postigao jedan gol.

Učitaj još novosti