31. 01. 2023 - 16:12
BOMBETINA S NOU CAMPA! Večeras će Barcelona odraditi najveći...
907
Shares
BOMBETINA S NOU CAMPA! Večeras će Barcelona odraditi najveći posao ovog transfer roka, STIŽE POJAČANJE O KOJEM SVI SANJAJU

BERNARDO SILVA NAVODNO VRLO BLIZU POTPISA

BOMBETINA S NOU CAMPA! Večeras će Barcelona odraditi najveći posao ovog transfer roka, STIŽE POJAČANJE O KOJEM SVI SANJAJU

31. 01. 2023 - 16:12
0
Shares

Xavi je danas najavio kako će Barcelona završiti jedno pojačanje u toku dana, a to im je omogućio Bellerin koji će napustiti klub i potpisati za Sporting.

Iako se spominjalo da je prva meta Barcelone Amrabat, nakon vijesti koje su se prije nekoliko minuta pojavile, navijači Barcelone su presretni.

Naime, kako se jučer iznenada pojavila vijest da Cancelo napušta Manchester City nakon svađe sa Guardiolom i potpisuje za Bayern, tako se desilo i ovo.

Još jedan igrač odlučio je da napusti Manchester City, te će svoju karijeru nastaviti u Barceloni, a radi se o Bernardu Silvi.

Kako prenosi pouzdani španski novinar, Gerard Romero, Bernardo Silva je odlučio da napusti svoj trenutni klub i da karijeru nastavi u Barceloni.

"Upravo sada, ljud iz Barcelone mi govore da će večeras biti prelijepo. Bernardo Silva odlučio je napustiti Manchester City i potpisati za Barcelonu. Bernardo Silva je donio odluku da ide, baš kao i Joao Cancelo. Želi da ide u Barcelonu", rekao je Gerard Romero.

Još uvijek nije poznat razlog zbog kojeg Bernardo želi da napusti Manchester City, te je li riječ o nekoj svađi kao što je bio slučaj sa Cancelom.

Dolazak Bernarda Silve za Barcelonu bi bio pravi pogodak jer je upravo on tim veznog nogometaša kakav treba ovom timu kako bi imao još bolje rezultate u nastavku sezone.

Vremena je naravno malo, ali obzirom da je Moreno rekao da će sve biti završeno večeras, vrlo je moguće da je Silva već sada u Barceloni, te da je sve odrađeno u strogoj tajnosti.

Učitaj još novosti