28. 01. 2023 - 12:43
IZBACITE TADIĆA IZ TIMA! Ajaks je u krizi, trener je dobio...
907
Shares
IZBACITE TADIĆA IZ TIMA! Ajaks je u krizi, trener je dobio otkaz, a legendarni Holanđanin je OPLEO po Srbinu!

IZBACITE TADIĆA IZ TIMA! Ajaks je u krizi, trener je dobio otkaz, a legendarni Holanđanin je OPLEO po Srbinu!

28. 01. 2023 - 12:43
0
Shares

Vesli Snajder proziva Dušana Tadića.

Ajaks je u krizi, nalazi se na petom mjestu u Holandiji i igra užasno. Kapiten tima Dušan Tadić nije birao reči kada je pričao o stanju tima, a sada je baš njega napao legendarni fudbaler Vesli Snajder. I sve to poslije otkaza koji je dobio trener Alfred Šrojder.

Bivši igrač gostovao je u jednoj emisiji u Holandiji i tamo je pričao o problemima Ajaksa. Tima koji je posljednji meč u domaćem šampionatu dobio krajem oktobra prošle godine. Od tada je izgubio od PSV-a, pa je upisao šest remija. "Šta bih promenio u timu? Izbacio bih Tadića. Kupio bih Kalvinu Basiju kartu za povratak u bivši klub (Rendžers prim.aut). Onda bih polako počeo da vraćam samopuzdanje ekipi", rekao je Snajder, prenosi Mondo.

Nije se tu zaustavio, napao je i dvojicu meksičkih fudbalera, defanzivca Horhea Sančeza i veznog fudbalera Edsona Alvareza. "Nisam fan Alvareza, prošle nedelje sam nešto rekao i o Sančezu i mejl mi je bio pun poruka Meksikanaca, nisu bili srećni. Ne znam da li se mečevi Ajaksa prenose tamo, ali ako ima prenos, onda i oni mogu da gledaju mečeve. Ni jedan ni drugi nemaju pojma", zaključio je Snajder.

Učitaj još novosti