28. 01. 2023 - 14:57
Modrić dao nadimak mladoj zvijezdi Reala i stavio smajlić koji...
907
Shares
Modrić dao nadimak mladoj zvijezdi Reala i stavio smajlić koji plače od smijeha

Modrić dao nadimak mladoj zvijezdi Reala i stavio smajlić koji plače od smijeha

28. 01. 2023 - 14:57
0
Shares

VEZNI igrač Real Madrida Eduardo Camavinga (20) na Instagramu je objavio svoju fotografiju s utakmice španjolskog Kupa kralja protiv Atletico Madrida u kojoj je Real pobijedio 3:1 nakon produžetaka te izborio polufinale natjecanja. Mladi Francuz uz fotografiju napisao je: "Do kraja."

Objavu je komentirao suigrač i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji je napisao: "Bixente Lizarazu." Modrić je uz to ime stavio simbol vatre i smajlić koji plače od smijeha. Modrić je na komentar dobio više od šest tisuća lajkova, a mnogi su ga pitali što to znači, odnosno da im objasni zašto je Camavingu nazvao tim imenom. Realov igrač Lucas Vazquez potom je napisao isto kao Modrić.

Nazvao ga po legendarnom Francuzu

Bixente Lizarazu (53) je bivši francuski reprezentativac, koji je tijekom karijere kao lijevi bočni igrao za Bordeaux, Athletic Bilbao, Marseille i Bayern. Za francusku reprezentaciju odradio je 97 nastupa i zabio dva gola, a vrhunac je doživio kada je 1998. osvojio Svjetsko prvenstvo te 2000. godine Europsko prvenstvo.

Podsjetimo, Camavinga nerijetko u Realu igra na poziciji lijevog bočnog igrača, iako je zapravo središnji veznjak. Vjerojatno ga je upravo zato Modrić nazvao po njegovu sunarodnjaku Lizarazuu.

 

Učitaj još novosti