27. 01. 2023 - 16:38
Salihamidžić nije uzalud kritikovao: Prvotimac Bayerna kažnjen...
907
Shares
Salihamidžić nije uzalud kritikovao: Prvotimac Bayerna kažnjen zbog odlaska na

Salihamidžić nije uzalud kritikovao: Prvotimac Bayerna kažnjen zbog odlaska na "egzotičnu" destinaciju

27. 01. 2023 - 16:38
0
Shares

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić najavio je da će zvijezda kluba Serge Gnabry biti kažnjen, a to je potvrdio danas trener Bavaraca Julian Nagelsmann.

Gnabry je, uprkos tome što klub nije znao za to, otputovao na Paris Fashion Week nakon utakmice protiv Leipziga (1:1). Taj potez Salihamidžić etiketirao je kao amaterski te da to nije dozvoljeno u klubu kao što je Bayern.

"To je amaterski. To je upravo ono što Bayern Minhen nije, brčkanje negdje kada imate slobodan dan", prokomentarisao je i nagovijestio da bi se bivši nogometaš Arsenala mogao suočiti s posljedicama.

"Slobodan dan je za odmor kako biste u sljedećoj utakmici mogli nagaziti na gas. O tome ćemo sigurno razgovarati. Naravno da o tome treba razgovarati", dodao je popularni Braco.

Da bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine nije pričao "u prazno", potvrdio je trener Bayerna Julian Nagelsmann na današnjoj konferenciji za medije.

Ono što se zna, jeste da je Gnabry kažnjen jednom utakmicom i neće početi duel protiv Eintrachta, potvrdio je Nagelsmann na današnjoj konferenciji za medije.

Da li će kazna biti duža, o tome nije bilo riječi, pošto je trener Bayerna potvrdio da Gnabry neće započeti naredni meč kluba.

Učitaj još novosti