28. 01. 2023 - 08:23
TAJNO SLIKAO ŠUMAHERA, TRAŽI MILION EURA ZA FOTOGRAFIJE:...
907
Shares
TAJNO SLIKAO ŠUMAHERA, TRAŽI MILION EURA ZA FOTOGRAFIJE: Porodica zna ko je izvadio kameru pred Mihaelom!

TAJNO SLIKAO ŠUMAHERA, TRAŽI MILION EURA ZA FOTOGRAFIJE: Porodica zna ko je izvadio kameru pred Mihaelom!

28. 01. 2023 - 08:23
0
Shares

Isplivali novi detalji o legendarnom asu Formule 1.

Veliki skandal potresa Italiju! Navodno, nauticajniji mediji u toj zemlji imaju priliku da neimenovanom izvoru plate čak milion eura kako bi došli u posed fotografija na kojima bi se videlo trenutno stanje Mihaela Šumahera! Legendarni nemački vozač trenutno se nalazi u teškom stanju, nakon što je 2013. godine doživio nesreću na skijanju i o njegovom zdravstvenom stanju od tada se zna veoma malo.

Neimenovana osoba veoma bliska višestrukom svjetskom šampionu Formule 1 odlučila je da iskoristi nesreću slavnog Šumahera i zaradi gotovo deceniju nakon tragedije. Kako prenosi italijanski list "Republika", osoba koja je fotografisala i snimala Mihaela Šumahera ponudila je najpoznatijim medijima iz te zemlje da za milion eura otkupe fotografije, a zatim čitavom svijetu otkriju kako sedmostruki šampion svijeta izgleda više od devet godina nakon nesreće koja je šokirala svijet.

Po informacijama koje su se pojavile, porodica zna za postojanje ovih fotografija, ali još ne želi da saopšti javnosti identitet osobe koja pokušava da ih proda medijima. Sa druge strane, italijanski mediji navode da trenutno nijedne novine u toj zemlji ne žele da otkupe i objave pomenute fotografije.

Legendarni Šumaher stradao je na skijalištu Meribel u Francuskoj 2013. godine i od tada je njegovo zdravstveno stanje obavijeno velom tajne. Porodica maksimalno štiti privatnost kultnog vozača, a vilama u Švajcarskoj i na ostrvu Majorca pristup imaju samo rijetki. Pored porodice, Mihaela Šumahera posetilo je nekoliko njegovih saradnika i prijatelja, poput Žana Toda sa kojim je svojevremeno radio u ekipi Ferarija.

Tod je samo jedna od nekoliko osoba za koje se sa sigurnošću zna da su poslednjih godina imale kontakt sa Šumaherom. Dozvolu za to dobio je od porodice, a često je govorio koliko je Mihaela supruga Korina snažna i hvalio njen način borbe nakon tragedije koja ih je pogodila. Podsjećamo, Šumaher je tokom skijanja sa sinom Mikom u decembru 2013. izletio van staze i glavom udario u stenu i tada je za njega i njegove voljene počeo najteži period u životu. Dva puta je operisan u Grenoblu, a doktori su već u prvim danima nakon nesreće procijenili da mu je zaštitna kaciga spasila život.

Šest mjeseci kasnije Mihael Šumaher prebačen je na liječenje u Lozanu, a tokom oporavka je boravio i na klinici u Parizu gdje je liječen od strane doktora koji se smatra najboljim svjetskim stručnjakom u svojoj oblasti i pionirom nove metode liječenja ovako teških stanja. Ipak, o pomacima u oporavku legendarnog asa za sada se malo zna, a ljubitelje moto sportova oduševilo je kada je Žan Tod otkrio da Mihael može da gleda trke Formule 1 i prati svog sina koji se takmičio u najbržem karavanu na svijetu!

(MONDO)

Učitaj još novosti