22. 01. 2023 - 13:43
ENGLESKE LEGENDE U ČUDU: Mudrik je zastrašujuće dobar. Takvi...
907
Shares
ENGLESKE LEGENDE U ČUDU: Mudrik je zastrašujuće dobar. Takvi igrači tjeraju strah u kosti, siguran sam da navijači Arsenala...

PREMIERSHIP

ENGLESKE LEGENDE U ČUDU: Mudrik je zastrašujuće dobar. Takvi igrači tjeraju strah u kosti, siguran sam da navijači Arsenala...

22. 01. 2023 - 13:43
0
Shares

Liverpool i Chelsea su jučer u 21. kolu Premier lige odigrali bez golova. Obje momčadi ostale su na deset bodova zaostatka za Manchester Unitedom, koji drži zadnje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Obje momčadi imaju strašno puno problema s ozljedama, pa su igrali neki igrači koji inače ne bi bili prvotimci, a za Chelsea je debitirao Mihajlo Mudrik, koji je nedavno stigao iz Šahtara za 100 miliona eura.

Ukrajinac je u igru ušao u 55. minuti umjesto Halla i u tih 40 minuta pokazao da bi mogao biti veliko pojačanje za Chelsea. Poslije desetak minuta natjerao je Jamesa Milnera na žuti karton, nakon što mu je pobjegao, a do kraja susreta je složio dvije velike šanse koje njegovi suigrači nisu realizirali. Mudrikovom igrom oduševljen je bio i legendarni Liverpoolov kapetan Steven Gerrard.

"On izgleda kao jako ozbiljan igrač, podsjeća me malo na Arjena Robbena. Bio bih jako uzbuđen da sam navijač Chelseaja. Strašno je brz, sjajno kontrolira loptu i pokazao je nekoliko nevjerojatnih poteza", rekao je Gerrard nakon utakmice na televiziji, a složio se i Rio Ferdinand:

"Vidjelo smo koliko je eksplozivan, ali i kako u sekundi donosi jako dobre odluke. To su kvalitete koje tjeraju strah u kosti protivničkim braničima, osobito bekovima. Siguran sam da će se navijači Arsenala pitati zašto ga nisu doveli."

Standings provided by Sofascore

 

Učitaj još novosti