02. 01. 2023 - 15:52
BOMBETINA! DUGO JE OKLIJEVAO, A SAD SE PREDOMISLIO: Barca...
907
Shares
BOMBETINA! DUGO JE OKLIJEVAO, A SAD SE PREDOMISLIO: Barca prodaje veliko pojačanje velikanu s Otoka?!

FRENKIE DE JONG

BOMBETINA! DUGO JE OKLIJEVAO, A SAD SE PREDOMISLIO: Barca prodaje veliko pojačanje velikanu s Otoka?!

02. 01. 2023 - 15:52
0
Shares

Frenkie de Jong i dalje je velika želja Manchester Uniteda, u koji dugo nije htio prijeći.

Godinu dana trajala je trakavica na relaciji Barcelona - Manchester glede transfera nizozemskog veznjaka Frenkieja de Jonga.

Manchester United želio ga je dovesti, Barca je bila spremna za prodaju, ali 25-godišnji veznjak nije htio ni čuti za odlazak s Camp Noua.

U jednom trenutku Katalonci su bili izrazito agresivni, htjeli su ga se pošto-poto riješiti kako bi s odštetom dobivenom za njega riješili sve svoje financijske dubioze, a nije na odmet ni to što bi njegovu visoku plaću maknuli s platne liste.

No, svaki put kad bi United povećao ponudu, igrač bi i Englezima i Kataloncima dao do znanja da ne želi transfer.

Situacija se sada ipak promijenila. Španjolski Fichajes piše da se De Jong predomislio nakon telefonskog razgovora sa svojim sunarodnjakom i trenerom Uniteda Erikom ten Hagom.

Nizozemski stručnjak i dalje je u fazi izgradnje nove momčadi na Old Traffordu i kao jednog od ključnih kotačića za budućnost vidi De Jonga, čija je karijera ušla u fazu stagnacije, ali je još uvijek dovoljno mlad da se na njega može računati kao na dugoročno rješenje.

Njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 50 miliona eura i u tim gabaritima mogla bi se kretati i odšteta.

Učitaj još novosti