02. 01. 2023 - 14:21
ISPLIVALI PIKANTNI DETALJI, SVE JE ZAPRAVO GLUMA: Ronaldo...
907
Shares
ISPLIVALI PIKANTNI DETALJI, SVE JE ZAPRAVO GLUMA: Ronaldo doslovno

MUNDO DEPORTIVO TVRDI

ISPLIVALI PIKANTNI DETALJI, SVE JE ZAPRAVO GLUMA: Ronaldo doslovno "dotukao" Georginu, uradio je što boli svaku ženu!

02. 01. 2023 - 14:21
0
Shares

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo su već godinama među najpoznatijim i najatraktivnijim parovima na svijetu. Ipak, Portualac i Španjolka argentinskog porijekla prolaze kroz ozbiljnu krizu i njihovo ponašanje predstava za javnost. 

Mundo Deportivo je u nedjelju objavio detalje koji bi mogli izazvati zemljotres u showbizz svijet. Sve je počelo u emisiji Socialite gdje je serugirsano da poznati par ne prolazi kroz svoj najbolji period.

Puno se špekuliše o ovoj vezi, a ako je nešto na kraju potaknulo glasine o mogućoj krizi, onda je to video koji je manekenka podijelila prije nekoliko dana darujući svom partneru božićni dar, vrlo skupocjeni Rolls Royce. Osim automobila, ono što je privuklo pažnju je očita mala kemija između para.

"Hladnoća između njih dvoje svaki put sve više dolazi do izražaja, kao na primjer u posljednjem videu koji su objavili...", rečeno je u emisiji.

U Latinskoj Americi priča se da je ovaj par još uvijek zajedno zbog visokih reklamnih i sponzorskih ugovora te luksuznog zajedničog života.

Iz Socialitea su, osim toga, snimku božićnog darivanja usporedili sa snimkom iz februara prošle godine u kojoj smo vidjeli kako je Georgina Cristianu za rođendan poklonila još jedan automobil.

Dok se na nedavnoj snimci par gotovo i ne gleda, na snimci od prije gotovo godinu dana izmjenjuju stalne poglede nježnosti jedno prema drugom.

Šta je razlog krize?
Kao razlog krize spominje se Ronaldova odluka koja ne voli praktično niti jedna žena i obično joj teško padne jer je planirano vjenačnje odgođeno.

Istina je da su Georgina i Cristiano imali tešku godinu na privatnom planu, ali bi fudbalerova profesionalna karijera mogla uzeti danak u vezi.

Osim toga, novinar Gonzalo Vazquez otišao je dalje. "Nedavno razočaranje igrača na Svjetskom prvenstvu u Kataru sa Portugalom izazvalo je krizu i vjenčanje koje su planirali sada je u pripravnosti."

Ronaldo i Georgina su u vezi od 2016. godine. Veza sa slavnim fudbalerom je u međuvremenu bivšoj prodavačici u butiku donijela planetarnu popularnost.

Učitaj još novosti